Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
Michcia wrote:IviQ, a Kornel w ogóle był na liście? no mnie się kojarzy Oliwier i Krystian.[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek ))) -
Misi@ wrote:Dziewczyny jak znow szybciotko od godziny sacza mi sie wody z krwia zaraz jedziemy na IP tylko zjem sobie salatke jarzynowa od mojej mamy, kt uwielbiam . Skurczy i boli brak
Trzymajcie kciukiMisi@ lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek ))) -
Misia, suprr! Czekamy na wieci maluszkowe, ale fajnie:-D
Dzien dobr dziewczyny, melduje, ze u mnie jaies trzy dni temu zaczely niesmialo sie ruszac maluszki. Wczoraj, jak juz ich tata zdazyl zasnac, to jeden ruszal sie intensywnie tak, ze czulam reka. Uwielbiam ten stanMisi@, Blondik lubią tę wiadomość
-
Fistaszek ale czad!!! pamiętam jak moj się zaczął ruszać....zaskoczenie i radść aż mi łezka poleciała. I teraz nawet kiedy to czasmi naprawdę zaboli wole kiedy mŁODY skopuje mamusie niż jak śpi[/link]
Yyy. Wypuszczają mnie dziś. Wg nich jestem w pierwszym dniu 37 tygodnia.
Mam sobie chodzić z tymi skurczami, bo na razie nic z nich nie wynika. Kontrola u gin czy szyjka trzyma i tyle. I jak się nie odwróci, przyszła środa, 7 rano na czczo mam się stawić na cięcie.
Jakoś nie wyobrażam sobie 10 dób ze skurczami regularnie co kilka minut, ale ordynator twierdzi, że może tak być.
Mam mieszane uczucia.NT 2,2 mm, złe wyniki PAPPa, ryzyko T21 - 1:72 - wynik Harmony: zdrowe dziewczę!
16.09.15 - ZDROWA OLKA
-
nick nieaktualny
-
uu Michcia z jednej strony fajnei ze do domu w koncu toaleta tylko dla siebie, ale z drugiej coś czuje ze moze jeden dzień w nim będziesz:/ a nie masz tam jakiegos innego szpitala zeby np pojechac rodzic gdzie indziej? czy juz musisz wrócić do tego[/link]
nick nieaktualnySkurczy brak podają mi ocxy. Rozwarcie na 1,5;/ maływważy wdg tego usg 2900 g malenstwo. Czekam na rozwój akcji. Dziewczyna obok rodzi wyzywa męża że ich cora nie będzie mieć rodzeństwa Na razie mnie to smiesxy, ale jestem ciekawą co ją będę robić. Mąż przerażony ech niech już się zacznie
-
Misi@, zrobia ci pewnie ejszcze jaki masaz szyjki, dla przyspieszenia. Oxy tez powinna zadzialac. Trzymaj sie tam. Dasz rade! U mnie dziewczyny tez tak krzyczaly,a ja nie pislam ani slowa, po co tracic energie
Michcia, te 10 dni to przewidywane. Nie nalezy sie na nie znastawiac. Jak cos to szybko pojedziesz. Dziewczyno, dalas rade!!!!!!Misi@ lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny,
Powodzenia!!
Bardzo mocno trzymam za Was kciuki!
Misia, dużo siły życzę! Bądź dzielna, a na męża krzycz, jeśli będzie trzeba
Michciu, już jest bardzo bliziutko. W domu przynajmniej będzie się wszystko działo na Twoich warunkach.
Wszystkiego dobrego!
...oczywiście także dla dziewczyn, które mają jeszcze dalej od rozwiązaniaIviQ, IviQ, Misi@, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Anaaa dziękuję bardzo :)właśnie czekam na usg i ktg które powinąć mieć w zeszłym tygodniu. Bardzo się denerwuje czy mały urósł (bo ja na pewno. 2kg. Przytylam). I jak tam przepływy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 10:43
[/link]
Nooo Misia jesteśmy z Tobą, to już tuż tuż
Michciu wytrzymałaś, teraz juz jest bezpiecznie, wszystko będzie dobrze.
Trzymam za Was kciuki Kochane.
Fistaszek fajnie że już udało Ci się wyczuć pierwsze kopnięcia. U mnie to trwało trochę dłużej. Póki co jest to bardzo przyjemne, ale obawiam się że pod koniec ciąży tak różowo nie będzie, jak Cię/ mnie będzie butowało po żołądku dwoje łobuziakówMisi@ lubi tę wiadomość
Bliźniaki są z nami :* -
melduje sie po badaniach. Ktg ok. usg średnio. Mały wazy 1830.(jak mniewypisywali to było 1660g) Urósł ale wciąz nie zadowalająco. Mam w pn przyjsc na ktg i usg spakowana i jesli nadal Młody nie przybierze zadawalająco to już mam zostać do porodu. Zapytałam czy poza waga jest wszystko ok to powiedzieli ze wszystko ok. Zatem niestety czeka mnie tydzień stresu i ciężkiej pacy bo musze się przygotowac na to że od pn szpital:([/link]
Wiem fistaszku zdaję sobie z tego sprawę..... ja mam tylko nadzieje ze oni mnie tam położa i wciagu tyg coś zdecydują, a nie ze bedą leżec by sprawdzic czy leki biore bo i tak usg czesciej niz raz w tyg mi nie beda robic. Ciesze sie ze zdaze ten zab zrobic i ze mam wazne polisy do zawiezienia w srode. I tym razem od razu wezme kompa do szpitala to mzoe takie zaleglosci sie nie zrobia...
Misia??? jak tam??? mam nadzieje ze sie nie odzwyasz bo jestes zajeta juz odpoczynkiem po porodzie:))))[/link]
Ivi, mam wizje jak rodzisz z laptopem i polozna na polise namawiasz
Misia, kciuki, zeby gladko poszlo!
Michcia, dzielna kobieto, co wlasna lazienka, to wlasna!
Fistaszku, fajnie czuc ruchy, nie? Moj synek chyba urzadzil imprezke na czesc naszych dzielnych dziewczyn forumowych, bo daje dzis czadu ze hej!IviQ, Misi@, Kaśku lubią tę wiadomość