Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWow Iviq kolejna zostanie mama trzymam kciuki by wszystko bylo dobrze!
I bys juz nie spotkala tej beznadziejnej lekarki.
Fistaszku cudowne wiesci
Ja dzis bylam na zakupach i kupilam sobie sukienke i dwie bluzki...stracilam troche ale mam stroj na chrzciny i obrone no i dobry nastroj
A w sumie maz mial kupic garniak i nie udalo mu sie nic wybrac...jest to o tyle niezwykle, ze zawsze bylo na odwrot. Maz obkupuiony a ja wracalam z niczym...Antoni tez cos otrzymal bo wstapilismy do smykaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2015, 19:12
Kaśku lubi tę wiadomość
-
No Misia może się uda ale mam wątpliwości no rozwarcie zero. Szyjka. 3,6 samo oxy może nie starczyć. .. a na cesarka nie mam co liczyć. Co kupiłaś Anoniemu ?
No i powiedz jak chorubsko lepiej już?
Michcia a jak Olka?[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek ))) -
nick nieaktualnyAntoni ma trzy nowe czapeczki ( nie lubię tych ze sznureczkami, wiec kupiłam mu inne )
Dwie bluzy i sweterek
Tatuś jutro jedzie do włóczanki, może tam coś wybierze, bo próchnik mu nie podszedł.
A jak na złość teraz moda na smerfne ( niebieskie i granatowe garniaki, kt. nam sie nie podobają). Może we włóczańce coś wybierze
Mam kaszel i katar, mam sucho w gardle i drapie mnie...niestety nie przechodzi. Mały miał gile w nosku i maż mu dziś wyciągał ale jak narazie bardziej go nie bierze, oby się wykaraskał.
Może oxy Ci skróci szyjkę. Ja jak dostałam 5 jednostek to poszło błyskawicznie Czego i Wam kochane życze.
Tak patrze na moje zdjęcia z porodu i śmiać mi się chce, wygladam, jakbym była na wczaach...tzn faktycznie cały czas się uśmiecham i nie widać, że boli ..hehe super wiecie, że nie mogę sobie przypomnieć momentu, kiedy małuy zapłakał...po wpisie Michci zastanawiam się czy odrazu zapłakał, czy po jakimś czasie i nie mogę sobie przypomnieć. W każdym razie pamietam jak położna mi mówiła, żebym się nie przestraszyła, jak dziecko od razu nie zapłacze, bo dopóki jest połączony pępowiną to jeszcze nią oddycha.hmmm...
Iviq trzymaj się kochana jeszcze troszkę i poznasz KornelkaIviQ lubi tę wiadomość
-
No ja też dostałam te zawiazywane czapeczki ale strasznie nie lubię nic wiązać. ...
No też liczę ze oxy skróci szyjkę jak nie to piłka lub przysiady. Nie chcę drugiej próby. ...
No ja myślę że oni sie w końcu na tym znają i odsetek błędów przy poród ach jest naprawdę znikomy tylko ze o nich się więcej słyszy
Misia no zdrowia przede wszystkim dla Ciebie i Antoniego )[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek ))) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witajcie. oo Misia odpowiedzialas na pytanie Alicji jakie chcialam zadac
melduje ze ja juz po obchodzie. W srode wyznaczony termin CC. Zaczynam sie bać, ale dzieki Michci mam mocne postanowienie ruszać się od razu mimo bólu żeby szybko dojśc do siebie. PAnikuję, boję się i w ogóle ale najbardzoej się boję o Kornelka, zeby okazał się zdrowuitki tylko malutki, całą resztę zniosę dzielnie nawet jak przez łzy..alicja_, Misi@ lubią tę wiadomość
[/link]
nick nieaktualnyIviQ wrote:witajcie. oo Misia odpowiedzialas na pytanie Alicji jakie chcialam zadac
melduje ze ja juz po obchodzie. W srode wyznaczony termin CC. Zaczynam sie bać, ale dzieki Michci mam mocne postanowienie ruszać się od razu mimo bólu żeby szybko dojśc do siebie. PAnikuję, boję się i w ogóle ale najbardzoej się boję o Kornelka, zeby okazał się zdrowuitki tylko malutki, całą resztę zniosę dzielnie nawet jak przez łzy..
Czyli w środę witamy kolejnego dzidziusia! Super:)
Nic się nie martw, wszystko będzie ok.
Mnie wpis Michci napawał takim optymizmem, że już niczego się nie bojeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 11:51
-
nick nieaktualny
-
Ja czekam w szpitalu na wypis młodej, ale zajrzałam i co widzę?
IviQ, w TĘ środę??? Pojutrze? Środa to bardzo dobry dzień na urodzenie dziecka
Jeju, jeju, trzymam kciuki! Wszystko będzie dobrze! Zobaczyszalicja_, Misi@, Kaśku lubią tę wiadomość
NT 2,2 mm, złe wyniki PAPPa, ryzyko T21 - 1:72 - wynik Harmony: zdrowe dziewczę!
16.09.15 - ZDROWA OLKA
-
Do czytam później bo pada mi tel a mam do zakomunkowania ze jestem na porodowce. O 21 będą mnie już ciąć. Kornelkow spadło na ktg tętno. Trzymajcie kciuki[/link]
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak tylko na szybko.Kornelek ur się wczoraj przed 22. Ważył ponad 2300g 47 cm.dostal 9/10 pkt. Na razie walczę z bólem mimo przeciwbólowych ale czujemy się dobrze. Dziękuję za kciuki. Odezwę się jak się ogarnę
alicja_, Kaśku, hopee lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek )))