Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iviq!!!
Ja tu weszłam, żeby życzyć Ci powodzenia na jutro, a tu taka niespodzianka!!
Gratulacje!
Niech Kornelek będzie szczęśliwym człowiekiem i niech całe życie będzie dla niego piękną przygodą!
Zdrowia i dużo sił dla Was obojga!
Ale super!
* * *
Mam nadzieję, Dziewczyny, że u Was wszystkich dobrze. Przepraszam, nie zdążyłam nadrobić postów z ostatnich dni, mam nadzieję, że nie pominęłam innych ważnych wydarzeń.
Gratuluję i ściskam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 23:59
alicja_, Kaśku, IviQ lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki!
Iviq wielkie gratulacje i trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku:)
Fistaszek-ja tak żyje od 20 sierpnia od wizyty do wizyty;) i jakoś leci nawet,dużo czytam,ogladam tv itp:) jutromam właśnie wizytę i ciekawa jestem jak tam moja mała królewna ma się w brzuszku:)
W ogóle uswiadomilam sobie ze dzisiaj wkroczylam w 30tydzien i chyba dobrze by było zapakowac torbę bo nigdy nic nie wiadomo a ja mam nic nie gotowe kompletnie.....cale szczęście większość można kupić przez internet wiec sobie pozamawiam:)
Pozdrawiam wszystkie cieplutko:)IviQ, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Animka to tera to jak błyskawica czas poleci....
Melduje ze juz lepiej ze mną ale daleko fo ideału. Wciąż nie mam pokarmu tyło jakieś pojedyncze kropelki i Kornelek traci na wadze. Chyba zacznę go dokarmiać. Do tego strasznie płacze. ..po cycu i nie wiem czy dlatego ze źle jedzenie. Za mało czy co.A piguly każą czekać na właściwy pokarm.ile? Nikt nie wie. Może mi syn nie zniknie. ..bo już ma tyłlko 2100 kruszynka.
Fistaszek czasami niestety żyje się od wizyty do wizyty...aż przychodzi termin i żyje się czym innym
Dziękuję dziewczyny i buziaki dla Was. Wracam do terrorysty mojegoalicja_, Misi@ lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek ))) -
nick nieaktualnyiviq z tego co pamietam to tzw, spadek fizjologiczny. to przez smółke i sluz., normalny w pierszych diach zycia. 10 % moze spasc. Antoni wazyl 3400 a spadl w szpitalu do 3100. teraz ładniebprzybiera a Kornelek moze wyczowa Twoje zdenerwowanie. pamietaj, ze w pierwszych dniach załadek dziecka ma wielkosc wisni
animka trzymam kciuki.
dzis mielismy pierwszy spacer w chuscie
powodzenia dziewczyny:)
ps Michcia co u Was?
kasku i jak mieszanka "swiateczna" obyło sie bez rewolucji? -
No misia jestem pełna nadzieji bi pojawia się coraz więcej kropelej mleka. Młody spadł do 2100 ale mówią ze to w normie wiec się nie stresuje juz tak. Wracam tyczyc mojego słodkiego terroryste.
Spacer w chuście. .. tez bym chciała juz. .alicja_, Misi@ lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek ))) -
Iviq super że już lepiej tak trzymać
Melduję że żołądek przetrwał moje świętowanie Ale wytłumaczyłam mu że to ważna okazaja.
Aaa kefir i lody popiłam kieliszkiem wina może dlatego się nie zbuntowałMisi@, alicja_, Pati78, IviQ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaśku wrote:Iviq super że już lepiej tak trzymać
Melduję że żołądek przetrwał moje świętowanie Ale wytłumaczyłam mu że to ważna okazaja.
Aaa kefir i lody popiłam kieliszkiem wina może dlatego się nie zbuntował
Nawet nie wiesz ile bym dała za kieliszek wina... ojKaśku, zai2014, IviQ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja jestem dziwna, ale alkoholu i kawy nie lubie;p
Normalnie, az mi czasem glupio, ze odmawiam, ale nie smakuje mi i nic na to nie moge poradzic
A zebybylo smiesznie to moj szwagier pracuje w branzy alkoholowej i to bardzo dobrej i, wiec nasz barek peka w szwach od roznego rodzaju trunkow z wyzszej polki, ale nie tylko. A my to wydajemy. Znajomi sie ciesza, bo moga sobie dobry alkohol popic. Dzieki nam. Moj raczej z tych mniej pijacych, ale czasem cydr lubi sobie wypic. Wina nie otwiera bo szkoda butelki, on wypije kieliszek i potem lezy. Ja jak juz to wypije troche likieru bo slodki oczywiscie:)
Ja mam teraz diete kp wiec tesknie za normalnym jedzeniem. Drozdzoiwkami, czekolada itp. Maly nie ma kolek, nie wiem czy dzieki diecie, czy ma dobrze wyksztalcony przewod vpokarmowy, wazne, ze nie cierpi
Ja jadam miesko z kurczaka gotowane na parze, ryz. Ziemniaki, rybka i do tego buraczki tez z parownika i marchewke. Czasem szpinak got.na wodzie z jajkiem. I zupki z mala iloscia przypraw. Nawet to mi smakuje, ale zjadlabym sobie platki, albo pizze:p
Ale maly najwazniejszy.
No i chudne dzieki diecie:)
Kasku ja wierze i zycze Tobie z calego serca bys wkrotce miala zakaz picia alkoholuKaśku lubi tę wiadomość