X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
Odpowiedz

Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.

Oceń ten wątek:
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobbita byłaś na IP? Jak się czujesz?

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• IviQ Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michcia wrote:
    Malwina, w aptekach są takie paski, którymi można sprawdzić, czy wydzielina to wody plodowe, czy nie. Może to rozwiązanie dla Ciebie? Wodnista wydzielina w ciąży jak najbardziej może się pojawić, ale jak masz być niespokojna przez prawie miesiąc, to lepiej sprawdzić :-)

IviQ, KorniQ jest cudowny! :-D moim zdaniem większość niemowląt wygląda pod względem płci neutralnie, nie da się rozpoznać, czy chłopak czy dziewczyna. A po Kornelku od razu widać, że przystojny mężczyzna :-) i widać, że ciałka nabrał. Ile już waży królewicz?
    5,5 kg i ma 61 cm
    dziekuje:)))

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • Malwinaa Ekspertka

Wysłany: 17 stycznia 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobbita byłaś na IP, jak się czujesz ? Ja dopiero przeczytałam ;/ W końcu nie poszłam bo od wczoraj od ok 14 nic nie było u mnie. 3mam kciuki żeby było u Ciebie dobrze. Daj znać jak się czujesz :)

zi13skjob7hi4oms.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobbita jak tam?

NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwinaa wrote:
    Dziekuje dziewczyny za odpowiedzi :* Wyslalam juz mojego M z samego rana po te paski do apteki,objezdzil kilka a ja podzwonilam i nigdzie nie bylo (w jednej nawet aptekarka sprawdzila i nie ma w hurtowni :/ Napisalam do mojego lekarza sesemesa,czy da rade wczesniej mnie do siebie upchnac na wizyte ale jeszcze sie nie odezwal. Normalnie czlowiek caly czas sie musi martwic a nie ma kiedy cieszyc w pelni ta ciaza ;)

Kup sobie GINEintima test pH. One są w prawie każdej aptece.

Malwinaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja na Waszym miejscu podjechałabym na IP sprawdzić. To nic nie kosztuje, a może oszczędzić stresu który w Waszym stanie jest nie wskazany!

• IviQ Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zwykly papierek lakmusowy do oznaczenia ph tez wystarczy

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jedzcie na IP ja bym pojechała!

Iviq Twój Kornelek słodziak i do tego szczuplutki a mój to paczek :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eebed5b146d6.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eebcc2d57e45.jpg

Jak weszłam z nim na wage to wyszło ponad 7 kg...ja juz go nosic nie daje rady ;p
    a ciuszki 68 lub 74 ubieramy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 17:13

Kaśku, Malwinaa, Szotka lubią tę wiadomość

• Pati78 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@, jaki fajny smieszek z Twojego Antka!

Misi@ lubi tę wiadomość

dqprj44jo5rhodwq.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia ale minki Antoś stroi:))) jak dla mnie to mój tez juz kluska. był taki malutki i chudziutki....

bobitta??/ melduj

Misi@ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 22:46

IviQ, Joana33, Misi@, Kaśku lubią tę wiadomość

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szotka mocno trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i dobre wiadomości na niej!!!

Szotka lubi tę wiadomość

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• IviQ Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szotka dziekujemy za takie miłe podsumowanie:)))

ja jeszczedodam ze lubie to forum za niezalewanie jakimis bzdurnymi tematami typu a jaka macie pogode-jedynie Kasku o to pytamy bo jej zazdrooscimy:p czy tez co ile dizeci robia kupki, a co dzis jemy i co która robi. Jak ktoras ma ochote to o tym mowi a nie ze sie wszystkie wszytskich pytaja o pierdoly. To forum pod tym wzgledem jest inne dlatego warto rzeczywiscie przecztac wszystko
    Moje problemu z ciaza zaczely soe w 33 tc ale ja jako jedyna mialam problem z hipotrofia natomiast Kornel absolutnie nie pchal sie na swiat. Zero skurczy, skracania szyjki itd ja tez czulam sie swietnie poza typowymi dolegliwosciami jak czeste sikanie czy zadyszka i niemoznosc zawiaazania sobie butow :P

Trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte. Oby wystarczylo lzezenie w domu choc szpital ma swoje dobre strony bo jestes pod kontrola ja to docenilam w 37 tc kiedy uz zaczelam sie bac ze moze dojsc do niedotlenienia. Bylam juz spokojneisza lezac choc przyznam ze w 33tc wkurzalam sie ze musze lezec
    Michcia natomiast pobila rekord szpitalnego wiktu

Szotka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Misi@, Kaśku, IviQ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szotka teraz to ją się wzruszylam czytając ten post ;)
    Tu trafiają same dobre duszyczki...:)
    Postaraj się na spokojnie podejść do wszystkiego i pomysł zże nniedługo i Ty bbędziesz tulic maluszka...ech ją w tej chwili leże z nim w łóżku on śpi a ją odpoczywał...chyba też pójdę spać dieta plus brak witamin dają o sobie znać...ledwo mogę się dziś ruszać..chyba czas się wziazc za siebie...muszę iść na morfologię i zapisać się do lekarza by sprawdzić o co chodzi z tym nie przyswajanie witamin.
    Przepraszam ale pisze z telefonu :p

Szotka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Misi@ lubi tę wiadomość

• Pati78 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szotka, dobrze napisane :-)
    Moje szyjkowe problemy zaczely sie gdzies kolo 25 tygodnia, a mimo to donosilam ciaze do 38t5d. Kolo 30 tyg mialam nawet rozwarcie, ktore sie cofnelo. Suma dni w szpitalu pewnie dorownalam Michci, choc mialam tyle lepiej, ze byly to pobyty przerywane pobytami w domu, a nie ciagle. Dbaj o siebie, odpoczywaj ile wlezie (potem nie bedzie kiedy, hihi) i badz dobrej mysli.

Szotka lubi tę wiadomość

dqprj44jo5rhodwq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah, szotka - jak miło!!!
    Przyznam sie szczerze, ze ja czytałam nasz wątek dwukrotnie. Pierwszy raz na początku - jak dołączyłam do Waszego grona - a drugi raz.... Tydzień temu - z sentymentu....:)

Szotka, IviQ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Bobitta Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta melduje!
    Sprawa w sobotę wiecie jak wyglądała. Zadzwoniłam do gina, który mnie uspokoił i jeszcze raz od A do Z powiedział jak wyglądają wody płodowe i jakie ewentualne objawy mogą po zabiegu wzbudzać mój niepokój. Więc zaczełam oddychać spokojnie i poszłam spać. Po północy wrócił mąż i co godzinę podczas mojego snu sprawdzał nadgarstkiem czy coś nie wycieka. Ostatecznie nie pojechałam na IP, bo w niedzielę wszystko było normalnie.

Doktor powiedział, żebym się zgłosiła na kontrol dla świetego spokoju, ale to co opisuje nie jest niepokojące. Tak więc dziś idę się wtrynić w kolejkę i zobaczyć jak tam dzidzia się ma.

izulala, Mysia 15, Kaśku, IviQ, adelka77 lubią tę wiadomość

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
‹‹ 171 172 173 174 175 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ