Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
Bobitta jak dobrze, że się odezwałaś! Martwiłam się czy u Ciebie wszystko dobrze.
Będę dzisiaj często tutaj zaglądać i sprawdzać, czy są wieści z wizyty od Ciebie i Szotki. Trzymam kciuki!!!Szotka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
Bobbita dobrze, że się uspokoiłas... po wizycie daj znac
dziewczyny za Waszą radą dzisiaj jestem w pracy (w czwartek ubiegly i piatek zostałam w domu) jutro mam wolne i przyjde w czwarte i piatek oswiadczyc szefowi ze ide na L4 - nie wiem jak z przekazaniem obowiazków... nie wiem ... ale wolę dmuchac na zimne....
u lekarza ze zwolnieniem nie bede miaala problemu wiec w pn nastepny podjade do niego po L4.... i faktycznie wiecej leze... cale 4 dni ostatnie praktycznie lezałam.... ale boje sie tej krotkiej szyjki, lekarz na razie nie kazal mi lezec, ale tak ja mowicie lepiej zapobiegac za wczasu praca nie zając nie ucieknie
trochę martwię się też tym łożyskiem - niby powiedzial ze to nie ma na nic absolutnie wplywu po prostu z okraglego lozyska wyrosła jeszcze bulwa (którą opisał jako twór polipowaty..... )Pati78 lubi tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
nick nieaktualny
-
Izulala, cieszę się że pójdziesz na zwolnienie. Praca jest ważna ale nie darowałabyś sobie gdyby Ci się pogorszyło a ak jak się polepszy możesz wrócić. Mozesz braż np 3 tyg zwolnienia i tydzień pracy jak CI zależy
szotka. Noo jak nie jest gorzej to już jest extra!!
Boobita kurcze wbilaś się przede mna hhehehe myślami Cię sciagnelam chyba. Cieszę się ze lekarza Cie uspokoił. NIe ma co panikowac bez sensu ale fakt bagatelizowac tez nei ma co. zwlascza w Twojej sytuacjiSzotka lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek ))) -
Ivi namawia do pojscia na L4, hihihihi!!!!!
A newsy od Was uczcze herbatka laktacyjna Kubusia dopadly brzuszkowe sensacje I matka na diecie. Jutro jak dam rade pojde do lekarza, bo odebralam wyniki swoje I mnie zmrozilo, durna fosfataza pieciokrotnie podwyzszona. A ponoc cholestaza ustepuje po porodzie
IviQ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj jakie mile wieści
Dvajcie o siebie i swoje małżeństwa
Ja niespie od 24 głodna jestem i walcze z tym ;p
A prawda taka, że poszlam spać ok 20 bo głową mnie bolala i chyba się wyspalam mimo kilku pobudek małego...obudził mnie ciągnąć za włosy...lobuz mały ;p
Edit miało być dbajcie o siebie i swoje malenstwa ale o małżeństwa też dbajcie :p
Payi i co teraz musisz brać antybiotyk?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 03:04
Szotka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, które robiły Harmony. Jak oznaczenie płci wg tego badania ma się do rzeczywistości? Czy sprawdza się w 100%? Wiem, że to nie jest najważniejsze w tym badaniu ale wierzę, że będę mieć dobre wyniki i teraz ta płeć mi głowę zajmuje
U mnie nawet jeszcze tydzień nie minął od badania...Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
nick nieaktualny
-
dUNDA JA CO PRAWDA ROBIŁAM nOFTY ALE i nifty i harmony jest bardzo dokładne w oznaczeniu płci. W tym temacie nie znam przypadku by sie pomylili
Misia a u Ciebie wsztytko w domu ok?
a fistaszek i animka zagineły w akcji:([/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek ))) -
heja, ja po wizycie, przepraszam, że nie dałam znać wczoraj ale padłam jak mucha.
Dzidzia sie ma dobrze, machała rączkami. Płyn nie wycieka, Tętno miarowe. Mam tylko zakaz masowania brzucha.Mysia 15, Pati78, Szotka, Kaśku, IviQ lubią tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualnyIviq jest ok
Tylko mało sypiam...mały już 3 raz cyca w przeciągugodziny...sśpi za chwilę budzi się tracą mnie rączką i chce cycusia...normalnie czuje, że wysycham :p
Bobitta całe szczęście, że wszystko dobrze...
A ją kupilam dziś sobie ciastka w zdrowej żywności WWyglądają jak herbatiki, ale są gorzkie bo cukru nie ma w nich tylko jęczmień wanili i coś tam ;/
Ale dziś jadlam kalafiora...oby nic małemu po nim nie wyszło to już bym miała obiad zlozony z trzech składników..indyk, ziemniaki i kalafior -
Bobitta, brzucha ogolnie nie wolno masowac, bo pobudza skurcze. Mnie polozna ochrzanila za trzymanie rak na brzuchu Super, ze to nie wody!
Misi@,a probowalas cukinie? Ona raczej nie uczula I jest lzej strawna niz kalafior.
Szotka, 26+4 brzmi dumnie!
Co do moich wynikow, lekarz sie zdziwil I kazal zrobic pelne proby watrobowe oraz usg brzucha. Spoko, zostawie mu Kube na przechowanie I.polatam po badaniachSzotka, IviQ lubią tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Iviq jest ok
Tylko mało sypiam...mały już 3 raz cyca w przeciągugodziny...sśpi za chwilę budzi się tracą mnie rączką i chce cycusia...normalnie czuje, że wysycham :p
Bobitta całe szczęście, że wszystko dobrze...
A ją kupilam dziś sobie ciastka w zdrowej żywności WWyglądają jak herbatiki, ale są gorzkie bo cukru nie ma w nich tylko jęczmień wanili i coś tam ;/
Ale dziś jadlam kalafiora...oby nic małemu po nim nie wyszło to już bym miała obiad zlozony z trzech składników..indyk, ziemniaki i kalafior
[/link]
Bobitta super wieści.
Pati kurde no mam nadzije ze jednak wyniki wyjda dobre
A my dzis po rotawirusie znaczy po szczepieniu
Ale mnie szlag trafil. Tydzien temu umawialam sie na dzis na szcezpienie. Dostalam recepte, wykupilam od razu bo nie widzialam czy nie trzeba czekac itd W aptece mi PAni tylko powiedziala ze trzymac ww lodowce A dzis mnie Lekarka opindala ze za wczescnie kupilam i ze trzebabylo na dizs w aptece zamowic lub przyniesc do nich bo maja specjalne lodowki. Kurde a nie mogla mi tego powiedziec jak mi szczepionke dawala??? skad mialam wiedziec ze ona az taka wrazliwa jest a w koncu o moje dizecko chodzi io tym ze 300 zl kosztuje nie wspomne. Caly czas teraz mysle czy oby sie nie pospula w koncu moja lodowka nie jest specjalna[/link]
Bobitta mam pytanie(nie wiem jak się wysyła prywatną wiadomość, a nie przejrzę całej Waszej konwersacji) Czytalam, że Twoja dzidzia miała przy CRL 36,8mm NT wynosiło 2,6mm - jak to się zakończyło? Chyba, że pozostałe dziewczyny wiedzą ) Pytam bo moje maleństwo miało przy crl 4,27 NT 2,5mm.