Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
Agness27 super ze lekarz cie uspokoil. !!! 3mam kciuki za amnio.
Agness27 lubi tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
nick nieaktualny
-
Szotka ja ostatnio miałam same zle dni jak dowiedziałam sie ze maluszek może być chory.ale jakoś dochodze do siebie i proboje zyc jak wczesniej.Tej nocy tez pierwszy raz się normalnie wyspalam bo tak wczesniej co chwile sie budzilam albo snily mi się koszmary.
Dzis słyszałam Maluszka serduszko i mnie uspokoilo choc troche ze wszystko w porządku:))izulala, IviQ lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny Niestety nie jestem na bieżąco na naszym wątku, bo cały czas pochłania nasz synek Mam nadzieję że u Was wszystko w porządku i dzieciaczki zdrowo rosną a nowe dziewczyny mają same pozytywne wyniki badań
U nas wszystko dobrze. Malutki bardzo duzo je i ciągle chciałby być przy cycku. Nie śpi ostatnio w łóżeczku tylko najchętniej z nami albo u taty na brzuszku Była już u nas położna, za tydzień Idziemy do pediatry i muszę poogarniac jeszcze kilka spraw organizacyjnych
Jak będę miała więcej czasu to będę odzywać się częściej i pewnie zasiegne porad doświadczonych mamusiekSzotka, Malwinaa, Agness27, izulala, Kaśku, Pati78, Joana33, belladonna, IviQ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SZOTKA. jak się przechodzi przez taki maraton stresu to mimo dobrego wyniku strach chiciasz maly zostanie do konca ciąży.
Kiedys myślałam ze skoro mam 29 lat to takie choroby u dziecka mi nie groza a jednak można spodziewac sie w każdym wieku...(
Jeszcze jak dzis u lekarza patrzyłam na te szczęśliwe ciężarne to niestety nie potrafiłam się uśmiechać jak one bo jest w sercu niepokój i obawa ktora wyjaśni się za 2,5 max 3 tygodnie..
-
MYSIA wiem jak to jest jak ma się takiego maluszka w domu:))
Do dzis pamiętam pierwsze dni i dorastanie mojej malej.wiadomo najgorsze kolki ale i tak to jest najpiękniejszy czas:))
U Mnie akurat trwal krótko po niecale pól roku z maluszkiem bo dłuższy macierzyński wszedł rok później.
-
nick nieaktualny
-
Wiesz Szotka ludzie w różnym wieku decydują się na dzieci.Ja wychodzę z założenia żeby miec wczesniej a potem odchowac by później jeszcze troche miec czasu dla siebie:))
Dzieci to największy Skarb a szczególnie jak przychodzi do Ciebie i sie przytula no i mówi "Kocham Cię Mamo" Nie ma nic piękniejszego.
a Twój dzidziuś na pewno wytrzyma do porodu bo innego wyjścia nie ma niż szczęśliwe rozwiązanie:
-
Dziewczynki obrzęk się nie zwiększa, NT zmalało do 1,6. Mam zbadać p/ciała kell czy coś takiego we krwi, parwowirus b19 i powtorzyc badania infekcyjne. Plus czekac na wyniki hcg i pappy(najszybciej w piatek). Czyli nadal czekamy...
Agness27, Malwinaa, IviQ lubią tę wiadomość