Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
malwina ja tez mialam zapchany nos czesto ale nie jakos tragicznie
woda morska to woda morska niezaleznie jak sie nazywa wg mnie
szotka nawilzanie sluzowki na pewno nie zaszkodzi wiec ja bym zaaplikowala,
alicjo sliczna masz tę sarkę o tym ze ma pięknę imię nie wspomnę...
joanna a nie myslisz o nawilzaczu?przyda sie rowniez dla dziecka a moe i Tobie to pomoze. Jakupilam taka żabę za niecałe 40 zł i świetnie się sprawdza
agnes fajna dziewczyna:)))) i super wiesci ze z dzidzia wsystko ok:)teraz czekam na wiesci o wynikach amnio:D I wiesz każda przechodziła z nas przez koszmar oczekiwań, czytania bzdur i dołowania sie bez sensu. to silniejsze od nas..
mysss super czyta się takie wieści. A dopadł Cie baby blues czy jeszcze nie?
szotka co ja mam powiedziec... 40 lat mialam jak rodzilam
mmalibu to dobre wiesci poki co i oczywiscie czekamy na wyniki dalszych badan
dunda ja pier....no pech jak nic i kure obie probki pewnie niewlasciwie byly przechowane lub zle do przesylki wyslane i mysleli ze sie uda a sie potem okazalo ze dupa. no ale jak tak mozna. nic tu nie pomaga ze za free zrobia nowe bo kuzwa tydz znowu czekania. wspolczuje
bobitta a poza tym to na pewno dzidzia Ach aj tez pamietam pierwsze ruchy:)))))) noo super ze wyniki masz dobre gratulacje!!!a obrzek mysle to nic strasznego wiele dziewczyn mialo obrzeki i same przeszly
co do wyprawki ja przez ostatni miesiac mailam tyle biegania po szpitalach i czulam sie jak slon ze nic nie zrobilam na szczescie wiekszosc juz mielismy bo duzo dostalismy. oczywiscie moj facet nawet komody beze mnie nie zlozyl wiec jak wrocilam ze szpitala konczylismy. koszmar
Szotka, alicja_ lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek ))) -
IviQ fajnie ze die odezwalas:)
Dzieki.ja caly czas wierze ze lekarze sie mylą i ze dzidzia będzie zdrowa ale wiadomo myśli w glowie krążą i będą krążyć do uzyskania wyniku.
No i jestem ciekawa jaka Plec:).Przydal by sie chłopak bo ja mam córkę a siostra dwie córy ale najważniejsze by bylo zdrowe:)IviQ lubi tę wiadomość
-
Właśnie, w sprawie kataru cieknącego do gardła, ja mam z tym problem cały czas. W dniu cesarki też i bardzo się bałam. U mnie w ciąży i teraz przy kp w miarę daje radę prenalen katar i physiomer baby. Nie likwidują trwale problemu, ale pozwalają np. zasnąć.
Szotka lubi tę wiadomość
NT 2,2 mm, złe wyniki PAPPa, ryzyko T21 - 1:72 - wynik Harmony: zdrowe dziewczę!
16.09.15 - ZDROWA OLKA
-
nick nieaktualny
-
Mi wg kalendarza chińskiego nie sprawdziło sie.
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
nick nieaktualny
-
A my jestesmy po badaniach u pediatry i usg bioder. I ten moj brzdac znow wynagradza wszystkie ciazowe burze, przybiera super (w miesiac zrobil prawie 1,5kg!), bioderka tez ok. Takie newsy to ja rozumiem i takich Wam zycze!
Agness27, Misi@, Kaśku, Szotka, izulala, adelka77, IviQ, hopee lubią tę wiadomość
-
Pati78 wrote:A my jestesmy po badaniach u pediatry i usg bioder. I ten moj brzdac znow wynagradza wszystkie ciazowe burze, przybiera super (w miesiac zrobil prawie 1,5kg!), bioderka tez ok. Takie newsy to ja rozumiem i takich Wam zycze!
Super ze z Synkiem wszystko dobrze i zdrowo sie chowa:))
-
nick nieaktualnyPati super Mój waży 7800 dane z wtorku
smieje się, że hoduje sobie pączusia na tłusty czwartek ;p
mi według kalendarza płec się sprawdziła. No mozna też sprawdzic ph moczu jak powyżej chyba 6 to chłopak...ja miałam powyżej
Kaśku, Szotka, izulala, Agness27, Pati78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny