Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję Dziewczyny! Dwie tak świetne informacje w jednym dniu... Ściskam mocno i wierzcie, że się poryczałam z radości - ale z takich powodów to mogę płakać kilka razy dziennie
.
Życzę dużo zdrowia Wam i Dzieciaczkom no i spokojnej ciążyanian90, Nel@ lubią tę wiadomość
-
Gratuluję dziewczyny super wyników!
W tym roku to jakaś inwazja penisow nas czeka ha ha haDzierzba, jusella, anian90, Nel@, IviQ, Agness27 lubią tę wiadomość
-
no i znowu Was zaniedbalam. przepraszam. ale wrocilam do pracy i szczerze to czasu juz na nic nie mam....... wracam obiad potem kąpiel synka karmienie usypianie i tez padam i tak w kolko. weekendy nad woda bez netu:/
szotka ale Izunia jest sliczna
Kornel dzis konczy 8mcy ....jak ten czas leci. co dizen cos nowego odkrywa. od kilku dni wstaje juz na nozki a dopiero co od tyg raczkuje...strach sie bac co bedzie dalej....wszystko przed Toba ciesz sie kazda chwila bo mijaja bezpowrotnie...
joddy zapewnie Ci juz odpowiedzialy NT masz ok:)
dziezba super wiesci
Sylwia_T_88 noo to najwazniesjsze ze synek bedize zdrowy. Jedynie jesli dobrze kojaze nie bedizecie dizadkami w naturalny sposob ale zycie moze przezyc jak chce. tylko tak sobie mysle ze bedizecie musueli mu o tym powiedizec...ze nie bedize tata chyba ze w adopcji by nie robil soie nadizeji i od razu stawial partnerka sprawe jasno. ....le to temat za jakeis 20 lat...
ruda103 i MOKO oraz Anian i Nel@ gratuluje zdrowego synów!!!
a Pistacji córeczki:))
Vanilii i dobrze w koncu bedzie jakies wyrównanie w stosunku do tylu dziewuch na swiecie
jusella, Moko, Nel@, anian90, Szotka lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
IviQ też mnie wcielo na parę dni miałam urwanie głowy - roczek synka. A przede mną ciężki tydzień we wtorek mój lekarz w piątek połowkowe na którym mam nadzieję dowiem się że dzieci zdrowe. Trochę się martwię bo przy synku czułam często ruchy a teraz raz na parę dni i to nie wiem czy jedno czy dwójka się rusza...Joddy000 -
Witam sie.
Ja miałam bardzo udany weekend bo przyjechał do nas w odwiedziny chrzestny córki z zona i dziecmi.Troche sie nachodzilismy ale co tam świeże powietrze nie zaszkodzi
Wczoraj córci robiliśmy urodzinki -juz 5lat.Ogolnie ma za tydzien ale skoro teraz przyjechali to zrobiliśmy
Pogoda tez dopisala i tylko dzis troche popadal deszcz.
No i nie wiem czy się chwalilam ale mamy dwóch nowych domowników
Smieje się że to córci "przyszywane dzieci " a mam na myśli chomiczki -dwóch panów
Joddy poczekaj jeszcze troche i zobaczysz jak będą szaleć w brzuchujusella lubi tę wiadomość
-
joddy pamketam jak moj synek nie ruszal sie kilka dni tez wariowalam.... ale potem nauczylam sie gdzie spi i co zrobic by sie obudzil i dal znak zycia i juz bylo lepiej zreszta dziecko rozlo i latwiej bylo je tez wyczuc tzn kazdy ruch. z niecierpliwoscia czekam na wynki Twojego polowkowego. Bo lody juz sie mroza:))
Agness nowi domownicy hehe a imionajakies maja? i sto lat dla córci:)jusella, izulala, Agness27 lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
IviQ wrote:joddy pamketam jak moj synek nie ruszal sie kilka dni tez wariowalam.... ale potem nauczylam sie gdzie spi i co zrobic by sie obudzil i dal znak zycia i juz bylo lepiej zreszta dziecko rozlo i latwiej bylo je tez wyczuc tzn kazdy ruch. z niecierpliwoscia czekam na wynki Twojego polowkowego. Bo lody juz sie mroza:))
Agness nowi domownicy hehe a imionajakies maja? i sto lat dla córci:)
Maja Filip i Olaf
No mam nadzieje ze to chłopcy.no w piąte skoczyly miesiąc a my mamy je tydzień.braliśmy od takiej pani i to rodzeństwo.
Zobaczymy za jakiś czas czy faktycznie panowieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 22:08
IviQ lubi tę wiadomość
-
Corka wymyslila imiona
Przynajmniej w domu ma zajecie i nie narzeka na nudę
Ale skubance są cwane i w dzień tak slodko śpią a w nocy buszują.
Dzis nowe trocinki dostaly to tym bardziej musza potestować
Cos ten watek ostatnio cichnie...a tak wczesniej wszystkie zagladaly..
No cóż Male dzieci i praca pochlaniajaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 22:27
-
Agness27 ja mam lęki tu zaglądać bo boję się, że znów ktoś do nas dołączy a bardzo bym nie chciała, żeby kolejna Mama przechodziła przez to co my.
Jutro wizyta u doktorkanie mogę się doczekać. Co prawda tydzień temu byłam u niego bo skurcze w nocy miałam ale "tylko" zbadał przepływy i mnie. Nie widziałam Szymcia w całej okazałości, nie wiem ile waży ale wiem najważniejsze - jest zdrowy
Szotka lubi tę wiadomość
-
Anian byc może to byl maluszek
.
Ja pierwsze ruchy czułam w 17 tyg i od okolo 20 juz takie wyraźniejsze a teraz synek kopie jak szalony
Joddy to super ze czujesz maluchy to niesamowita chwila
Ja tam się cisze ze mocno kopie chociaż momentami kopniaki bola ale to znak dla mnie ze wszystko ok
Jusella ja mam w piatek na 12,10 wizyte i jestem ciekawa ile synek przybrał ale 2 kg to juz ma bo tak mocno sie wypycha po prawej stronie brzuchaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 11:48
anian90, jusella, Szotka lubią tę wiadomość
-
Anian powodzenia na wizycie
. Możliwe, że to Maleństwa daje znać o sobie... jej, pamiętam jak nie mogłam się doczekać na ruchy Szyma... a teraz nie mogę się doczekać, aż skończy wariować w brzucholu bo czasami na prawdę boli
.
Joddy - oj nie zazdroszczę Ci jak pod koniec ciąży Maluchy zaczną szaleć... ja czasem jednego mam dosyć...
Pozazdrościłam Agness i też mam nowych lokatorów a raczej dwie lokatorki. Dziś ze schroniska przywiozłam kotki. Jechałam po jedną, ale żal mi się siostrzyczki zrobiło, bo sama by została...
http://static.pokazywarka.pl/i/6645078/751939/0-02-01-b629974820ee5edfa9789fae5eed7c4d67e7a1de29361edfb40410892d1385df-full.jpg
anian90, Agness27, mmalibu, Pistacja, Moko lubią tę wiadomość