Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
Basiaa to trzymamy kciuki
hmm u mnie też pappa spora bo 2,105, beta niższa. Ogólnie to oni patrzą na to białko najbardziej, wydaje mi się że źle jak jest bardzo niskie a tak to genetyk mi nic nie mówił na moje białko więc chyba ok
powiedział że biochemia dobra.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 17:47
-
Wróciłam właśnie z wizyty, wygląda na to że wszystko jest dobrze. Pani wytłumaczyła mi jak są obliczane te wyniki prenatalnych. Dla innych zdenerwowanych: Bierze się trzy markery i bach wychodzi statystyka...
Trochę mi opadła szczęka... Bo to jednak mocno bezwzględne bo nie bierze się całej masy czynników.
Ehh... Do tego jeszcze jedno - zła biochemia może świadczyć o jakiejś nieprawidłowości łożyska. Bardzo możliwe ze z tego samego powodu urodziłam pierwszą córkę przed czasem, ale w spokoju, bo bez tych badań...
Generalnie masa nerwów bez sensu.jusella, anian90, IviQ lubią tę wiadomość
-
Michaela genetyk też mi mówił że biochemia wskazuje także na ewentualne nieprawidłowości łożyska
także coś w tym jest
Agness Ty już coraz bliżej do rozwiązaniadziewczyny które rodzicie w lipcu życzę Wam lekkiego porodu i zazdroszczę, że już będziecie mogły wziąć swoje Skarby na ręce
Agness27, jusella, IviQ lubią tę wiadomość
-
kochane. wczoraj o 19.45 urodziłam przez cc kochanego zdrowego syneczka; ) zaczęło sie ze mialam rodzic sn..... 5h nnieregularnych skurczy glowka nisko ale byl problemy z usadoeieniem jej odpowiednio... decyzja po 5h cc..... i dzięki Bogu. ...bo byl owiniety 2razy pepowina! !!! waga 3980g wzrost 58cm. zdrowiutki 10pkt :)Byczek moj kochany ♡♡♡
Agness27, anian90, polkosia, michaela, Szotka, Sabina, Pati78, hopee, jusella, Basiaa, adelka77, IviQ, Moko lubią tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Anian no u Nas juz ostatnia prosta żeby w koncu ujrzeć synka na zywo
Polkosia gratulacje wyników no i tego ze będzie zdrowa Cora
Izula śliczny Antoś - Gratulacje
A swoja droga duży chłopak jest co wziac na ręce
Wracaj szybko do zdrowka by cieszyć sie macierzynstwemizulala, anian90, polkosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uprzejmie donoszę, że 1 lipca o godz. 9:07 na świat przyszedł Szymon - 3400g, 55 cm 10 pkt. Apgar
http://static.pokazywarka.pl/i/6731437/785122/0-02-01-e8caae426d109dcebbd21fd5ddd4da9a46fb301f2dd07b4bd4d03fcaa4e9c237-full.jpg
Niestety ze względów na zagrożenie zostałam cesarzową.
Od wczoraj jesteśmy już w domku i na szczęście mogę karmić piersią co też czynię z wielką radością.
Szymon zdrów jak rybka a to najważniejsze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 15:52
Pistacja, michaela, anian90, mmalibu, hopee, Agness27, izulala, Basiaa, adelka77, IviQ, Moko, Pati78 lubią tę wiadomość
-
Jusella przeslodki Szymuś
A tak pozatym ogladalyscie wczoraj fakty jak jakas grupa zlozyla podpisy w związku z aborcja a raczej całkowitym jej zakazem nawet jezeli dziecko jest chore czy z gwaltu !!
No chory wymyśl !
I to jeszcze kobiety w tym uczestniczyly tylko ciekawe co by zrobily jak by miały urodzić bardzo chore dziecko lub to dziecko by w środku niszczylo organizm matki !
Bo nikt przecież zdrowego dziecka ny nie usuwammichaela, jusella lubią tę wiadomość