Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
Agness27 wrote:Jusella przeslodki Szymuś
A tak pozatym ogladalyscie wczoraj fakty jak jakas grupa zlozyla podpisy w związku z aborcja a raczej całkowitym jej zakazem nawet jezeli dziecko jest chore czy z gwaltu !!
No chory wymyśl !
I to jeszcze kobiety w tym uczestniczyly tylko ciekawe co by zrobily jak by miały urodzić bardzo chore dziecko lub to dziecko by w środku niszczylo organizm matki !
Bo nikt przecież zdrowego dziecka ny nie usuwamjusella lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Agness27 wrote:Michaela ja tez mam duży szacunek dla takich rodzin które decydują sie urodzić dziecko chore
Kurczę ale nie żyjemy w średniowieczu i w kwesti urodzenia dziecka z duza wada bądź z gwaltu powinniśmy miec prawo wyboru w końcu to nasze ciało i nasza psychika !!
Ja nie wyobrażam sobie byc przymuszona urodzić chore dziecko:(
Wiadomo wyrzuty sumienia zostaną do konca zycia jak takie cos się zrobi ale czasami nie ma innego wyjściajusella lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Powiem wam dziewczyny że jednak mam pewne wątpliwości co do usg które robił mi lekarz.Poniewaz bąbel przez długi czas nie chciał się obrócić aby było widać te kość nosowa.Boze co ten lekarz ze mną wyprawial chyba miałam wszystkie pozycje jakie istnieją naciskal mi boleśnie na macice a dodatkowo trzasl usg dopochwowo chyba z 25min.Potem to już tylko wszystko strasznie mnie bolało.Nie mam pojęcia czy to tak ma wyglądać??
-
No byłam w szoku ponieważ pierwszy raz z czymś takim się spotkałam i czuje ze naruszył moja hmm...przestrzeń osobista jeżeli mogę to tak ująć!I od razu mi proponowal dalsze badania że są inwazyjne i nie inwazyjne że koszt 2500zł i możemy od razu je wykonać jak chce.Nie wiem czy czasem to nie był jakiś naciagacz.
-
Króliczku ja bym raczej powtórzyła USG , skoro to tylko jeden parametr który jest wątpliwy, a potem zobaczysz co jeszcze biochemia wniesie, ale kilka razy widzialam historię za na innym USG już tą kość było widać. Nie denerwuj się.
jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kroliczek wrote:Powiem wam dziewczyny że jednak mam pewne wątpliwości co do usg które robił mi lekarz.Poniewaz bąbel przez długi czas nie chciał się obrócić aby było widać te kość nosowa.Boze co ten lekarz ze mną wyprawial chyba miałam wszystkie pozycje jakie istnieją naciskal mi boleśnie na macice a dodatkowo trzasl usg dopochwowo chyba z 25min.Potem to już tylko wszystko strasznie mnie bolało.Nie mam pojęcia czy to tak ma wyglądać?
Kurczę wspulczuje badania ale szok ze naciskal Ci na macice.
Ja tez miałam robione na prenatalnych usg przez brzuch i dopochwowo ale ginekolog łagodnie mi robiła i na pierwszym maly nie chcial sie obrócić to przyjela inne pacjentki obok w gabinecie a mi kazala chodzić by maly sie przekrecil no i sie udalo.
Nie miałam jeszcze takiego usg czy badania ze miałoby wprawiac mnie w dyskomfort lub bol.jusella, Kroliczek lubią tę wiadomość
-
A ja ciągle mam obawy czy moja krew na pewno była wysłana do Genomedu - tam robią nifty i czy wynik który otrzymałam z laboratorium testDNa za postednictwem ktorego którego robiłam badanie jest oryginalny czy wymyślony. Różne historie teraz się słyszy więc się boję. Dzwonilam do genomedu to tam telefonicznie nie powiedzą mi czy figuruje jako osoba której krew badali
-
A ja ciągle mam obawy czy moja krew na pewno była wysłana do Genomedu - tam robią nifty i czy wynik który otrzymałam z laboratorium testDNa za postednictwem ktorego którego robiłam badanie jest oryginalny czy wymyślony. Różne historie teraz się słyszy więc się boję. Dzwonilam do genomedu to tam telefonicznie nie powiedzą mi czy figuruje jako osoba której krew badali Dziś dostałam wynik pocztą ale z Katowic od tego pośrednika i jest taki jak sama mogę wydrukować. Sądziłam że dostanę oryginał z pieczątka podpisem a pieczątka też taka kserowana i podpis na niej identyczny jakna wzorze takiego badania co do mikromilimetra, a jednak jak ktoś podpisuje się na pieczątce to zawsze choć troszkę inaczej. Chyba że teraz ręczny podpis od razu na pieczątce jest i wszyscy mają tak samo? Kto wasze wyniki nifty podpisywał i jak to wyglądało?
-
Basia, nie wymyślaj. Test nifty jest objęty wysokim ubezpieczeniem nie bez powodu - bo daje wiarygodne wyniki. podpisujesz umowę/ zlecasz badania pośrednikowi i on za to odpowiada, on wydaje Ci wyniki. Czas się rozluźnić!
polkosia, jusella, Agness27 lubią tę wiadomość
-
Zdecydowałam że nie będę panikowac poczekam na wyniki krwi.Jezeli będą złe to zrobię Nifty.Jestem dobrej myśli jak widzę ile dziewczynom mimo wszystko urodziły się zdrowe, śliczne dzieciaczki.Mysle że po pierwszej utracie ciąży teraz to musi się udać
michaela, jusella, Agness27, IviQ lubią tę wiadomość
-
Kroliczku na pewno dzieciątko będzie zdrowe i wierz w to!
Kolo mnie leży teraz w szpitalu mój malutki synek który zdaniem lekarzy miał byc chory lub serduszko mogło przestac pracować a jednak los przyniosl szczęśliwy final i mamy Naszego Kochanego Wyczekanego Skarba
Basia wylacz zle myślenie i uwierz ze Maluszek jest zdrowy i nie czytaj glupot w necie bo one sprawiają ze takie myśli przychodzą do głowy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 01:41
anian90, jusella, Kroliczek lubią tę wiadomość
-
Agness bardzo bardzo Ci gratuluję, czekałam na wieści od Ciebie bo też u Twojego maluszka była ponad normę ta przezierność, cieszę się że wszystko jest w porządku i że serducho jest ok! Naprawdę takie historie są wspaniałe! Ucałuj Wojtusia i dużo zdrowia dla Was! :*
Agness27, IviQ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Mi też test pappa wyszedł nieciekawie 1;71. Zrobiłam test nifty i dzisiaj dostałam wynik, że zdrowy chłopak będzie
powiem Wam, że przy pierwszym dziecku nie robiłam pappa i teraz niepotrzebnie dałam się namówić. Tylko się człowiek denerwuje i nic więcej. Jak usg wychodzi ok to chyba najważniejsze. Pozdrawiam Was i trzymam kciuki za same dobre wyniki.
IviQ, Agness27, adelka77 lubią tę wiadomość
Lokus85