Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
Zieziulka,
super wieści !!!!
Cieszę się bardzo, że wszystko w porządku !!!!Zieziulka lubi tę wiadomość
NT 1,7 beta hcg 26,7 = 0,560 mom pappa 1,360 = 0,655 mom, NF 6,45, pępowina dwunaczyniowa;
cukrzyca ciążowa,niedoczynność tarczycy; cc węzeł prawdziwy na pępowinie;
NIFTY = OK HARMONY = OK
-
nick nieaktualny
-
O jacie!
Basha i co teraz?!
To chyba znak od Boga! Twoje ryzyko jest tak niskie, że chyba chce Ci dać znać, że szkoda Twojego hajsu bo bobas i TAK JEST ZDROWY
Bedziesz się decydować na amnio? -
Hej dziewczyny:)
Zieziulka super wiesci kochana!
Basha no niestety tak bywa i tez o tym mi mowila ta babka na rozmowie przed pobraniem krwi do nifty. Pytalam sie jej skad takie przypadki a ona ze nie znaja odpowiedzi, taka uroda pacjetki i tyle. Ciekawe jak u mnie bedzie hmm. Kochana jakie plany dalej???Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 09:40
Zieziulka lubi tę wiadomość
-
Na razie nic nie robię. Za tydzień mam połówkowe, ale myślę, że wszystko będzie ok. Na USG I trymestru wszystko było ok i na takim szybkim w 16 tyg też, a z tego co czytałam trisomii 13 jest najcięższa i nie wierzę, że lekarz nic by nie zobaczył, więc póki co spokojnie czekam.
Cassie 65, Margaret.Se, Marsylia, Karolina :*, triti, efta lubią tę wiadomość
-
Basha,
DOBRE PODEJŚCIE !!!! ZAZDROSZCZĘ SPOKOJU
a z jakiego powodu robiłaś Nifty ?
wiesz jakiej płci twoje dzieciątko ?NT 1,7 beta hcg 26,7 = 0,560 mom pappa 1,360 = 0,655 mom, NF 6,45, pępowina dwunaczyniowa;
NIFTY = OK HARMONY = OK
-
Cassie 65,
a co z Twoimi wynikami amnio ? Czy może coś przegapiłam ?NT 1,7 beta hcg 26,7 = 0,560 mom pappa 1,360 = 0,655 mom, NF 6,45, pępowina dwunaczyniowa;
NIFTY = OK HARMONY = OK
-
Basha wrote:No i Genomed odsyła mi pieniądze i nie będzie robił Nifty bo znowu za mało DNA.
ile dni upłynęło od czasu pobrania do telefonu że nie da się zbadac krwi?6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna2 IUI
3IUI grudzień 2016serduszko bije
pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
Efta, za pierwszym razem pobierałam w poniedziałek i po tygodniu w poniedziałek miałam telefon, pojechałam tego samego dnia i teraz telefon był po tygodniu w środę.
Triti, robiłam bo w Pappa ryzyko podstawowe było 1:3800, a skorygowane 1:700. USG wyszło ok, ale lekarz trochę mnie nastraszył, że skoro jest gorszy wynik skorygowany, to coś może być nie tak. Miałam jeszcze USG w 16 tyg i też było ok. Stwierdziłam, że dla świętego spokoju zrobię to Nifty, a tu takie coś
Strasznie mnie to wkurzyło.
Według USG będzie chłopak
Nawet myślałam, żeby jechać do genetyka, ale co on mi pomożeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 15:09
-
Basha jak tylko wynik Pappy 1:700 Cię niepokoi to na prawdę nie masz się czym martwić, bo on jest prawidłowy. Skoro niedługo masz połówkowe to rzeczywiście poczekaj, a jak tam coś będzie nie tak to dopiero coś można pomyśleć. I też uważam, że akurat trisomii 13 chyba ciężko nie zauważyć na USG. Będzie dobrze⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
nick nieaktualny
-
Cudownie kochana!!!! Wiedziałam:* teraz mozesz odetchnac z ulga i skupic sie na przyjemnosciach:)
Cassie 65 lubi tę wiadomość