Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny 31.10.18 przez cc urodzil sie moj synek w 36+5 tc zdrowy chlopczyk
10 punktow, waga 2790g 51cm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2018, 09:36
katberry, Ciasteczko777, Asiaf, kasiaczeek, edka85, magdaaa88, Haan, Migotka83, Zajączek :), samjase lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHann dziekuje
dziewczyny tak tylko przypominam ja akurat robilam prena test w ciazy bo bylo ryzyko posrednie ZD, test wyszedl dobrze-brak ZD i plec meska
czyli kolejny wynik testu potwierdzil zdrowego maluszka. ZYCZE WSZYSTKIM OCZEKUJACYM DZIEWCZYNOM NA SWOJE MALENSTWA NUDNYCH CIAZ
SZYBKICH PORODOW I SAMYCH CUDOWNYCH MOMENTOW NA WSPOLNEJ DRODZE MACIERZYNSTWA:-)
Haan, Asiaf lubią tę wiadomość
-
Hej, ponad tydzień temu urodziłam na to wyglada ze zdrowego chłopczyka. Waga 4200 i 63 cm. Biochemię miałam beznadziejna i Pappa 1:375, Beta hcg w pappie 3,5mom co podobno jest bardzo duzo do tego zadka anatomia serca ARSA. Arse ma, nie mniej jednak profesor stwierdził ze to wcale nie jest żaden wyznacznik chorób genetycznych. Oczywiście teraz schizuje bo maly urodził sie z cała Sina głowa bo nie mogłam go wypchnąć z siebie przez godzinę ale jak widać nie ma co sie martwić na zapas i trzeba byc dobrej mysli, ja amnio i żadnych testów cała ciąże nie robiłam i żałuje tej pappy. Pozdrawiam rozpakowane i nierozpakowane mamusie:)
promyczek86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamjase wrote:Hej, ponad tydzień temu urodziłam na to wyglada ze zdrowego chłopczyka. Waga 4200 i 63 cm. Biochemię miałam beznadziejna i Pappa 1:375, Beta hcg w pappie 3,5mom co podobno jest bardzo duzo do tego zadka anatomia serca ARSA. Arse ma, nie mniej jednak profesor stwierdził ze to wcale nie jest żaden wyznacznik chorób genetycznych. Oczywiście teraz schizuje bo maly urodził sie z cała Sina głowa bo nie mogłam go wypchnąć z siebie przez godzinę ale jak widać nie ma co sie martwić na zapas i trzeba byc dobrej mysli, ja amnio i żadnych testów cała ciąże nie robiłam i żałuje tej pappy. Pozdrawiam rozpakowane i nierozpakowane mamusie:)
Gratulacje i niech zdrowo rośnie !!!
samjase lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kasiaczeek wrote:Ja robiłam nifty. Ponoć to to samo.
Wczoraj zrobiłam prewencyjnie Sanco. Nie miałam jako takich wskazań, ale chcieliśmy z mężem wiedzieć od razu na czym stoimy. W pierwszej ciąży na genetycznym wyszły nieprawidłowe przepływy dv. Koniec końców wszystko skończyło się dobrze ale ile stresu i łez było to moje. Teraz czekam na wyniki i nie ukrywam, że strasznie się denerwuję. -
Oleśka ja robiłam test Harmony. Wyniki miały być do 9 dni roboczych i przyszły w 9 dniu roboczym..dodatkowo w tym był 1 listopada i czekaliśmy bite dwa tygodnie
ale mimo tego okropnego czasu i tylu przepłakanych dni i nocy wszystko skończyło się dobrze, czego życzę Ci także z całego serca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2018, 21:18
-
nick nieaktualny
-
Oleśka11 wrote:Hej dziewczyny. Czy jest tu jakaś dziewczyna, która robiła badanie Sanco?
Oleśka11 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Ja też w zeszły wtorek robiłam Sanco ze względu na podwyższone ryzyko t21 1:311. Niby tylko ze względu na niską pappe bo i hcg i USG wyszło ok więc starałam się za bardzo nie denerwować i być dobrej myśli ale dzisiaj mija 6 dzień roboczy a wyników nadal nie ma i zaczyna brać mnie stres... Eh mam nadzieję że jutro już będą
-
88Yoasia wrote:Cześć dziewczyny. Ja też w zeszły wtorek robiłam Sanco ze względu na podwyższone ryzyko t21 1:311. Niby tylko ze względu na niską pappe bo i hcg i USG wyszło ok więc starałam się za bardzo nie denerwować i być dobrej myśli ale dzisiaj mija 6 dzień roboczy a wyników nadal nie ma i zaczyna brać mnie stres... Eh mam nadzieję że jutro już będą
Gdzie robiłaś? Bo ja bezpośrednio w Genomedzie i też przyszły mi 6. dnia roboczego. Tak a propo to warto bylo- dowiedziałam się, że będę miała drugiego zdrowego synka