Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja dziś na szczęscie nie muszę robić obiadu, bo mój chłop wyjechał i wraca dopiero jutro.
Też mnie to wymyślanie dobija. Mówię mojemu - 'nie ma problemu, mogę gotować codziennie, tylko błagam - WYMYŚLAJ CO'. On nie wie.. On sie dostosuje.. On zje to co ja.. Jemu obojętnie. Jak słysze te hasła to mi się flaki wywracają!
Dziś protest - nie gotuje obiadu.. ale za to… zgrzeszyłam - kupiłam bób! wiem, wiem.. miałam nie jeść przed ślubem, ale…ale… mówił do mnie! Musiałam go kupić
Melduje, że: makijażystke mam, fryzjerke mam, kiece mam. Mój przyszły mąż dziś kupiŁ 3 pary butów do ślubu, bo pojechał beze mnie i nie wiedział które, a facet w sklepie mu powiedział, że jak kupi 3 pary to mu da na każde 50% zniżki. Eh.. faceci.
W takim razie biorę się za bób + lody (jako obowiązkowy toast za zdrowego chłopaka!)
Trzymajcie kciuki, żebym nie pękła
IviQ, Misi@, Kaśku lubią tę wiadomość
-
no Misi@ masz rację czasem tez uważam ze chyba trzeba nie robić nic lub na czarno bo wtedy się wszystko dostaje a tak czasem Ci 10 zł przekroczy dochód i nic nie dostajesz. Teraz przy becikowym i macierzyńskim to mnie rozwaliło to po prostu. NIe dosyc ze prowadzisz firme i sama płacisz podatki i zusy, nie mogę miec urlopu i chorobowego to jeszcze mam gorsze prawa. Masakra
Misi@ lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek ))) -
NO Alicjo to już widzę przygotowania pełną parą!!!
no bób własnei msuze go z pracy zabrać do domu w końcu. A lody oczywiście już czekają 1,4 l Manhatany w domu także tyko wrócę
alicja_ lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek ))) -
nick nieaktualny
-
Wciagnelam lody Bob z ubieglego czwartku niestety nie wytrwal w lodowce, wiec pelnej uczty nie bylo. Nadrobie!
PS. Tez nie cierpie wymyslania obiadow. Gotowac tez nie bardzo. Maklowicz, Pascal, Okrasa, Moran, Amaro-w kuchni rzadza faceciMisi@, alicja_ lubią tę wiadomość
-
Patusia gratuluje-super
Alicji no to się uwinelas,widzisz bez stersu
Iviq co do tej dziewczyny to tak jak któras tu napisała, też bym wolała to wozic w aucie,albo wrzucić do jakiegoś kosza PCK niż jej to wysłać i jeszcze płacić za wysyłkę. Nie cierpie takiej niewdzięczności-nie mowie że za przeproszeniem, ma cię calowac w d... no ale bez jaj. Nie to nie i koniec.
A ja Was serdecznie pozdrawiam że słonecznego Karpacza. Czekam na ten cholerny telefon a on nie dzwoni. Dobrze że jestem na wakacjach bo aż tak o tym nie myślę. Ale boję się jak cholera co uslysze.alicja_, IviQ, Misi@ lubią tę wiadomość
Bliźniaki są z nami :* -
A co do żarcia-to zaraz mi peknie skóra na plecach. Zjadlam przed chwilą mega kalorycznego gofra z bitą śmietaną i owocami. Od jutra dieta. Mowie mojemu mężowi że jak po wakacjach pojade do gin to mi powie że maluchy mają nadwagę
alicja_, Misi@ lubią tę wiadomość
Bliźniaki są z nami :* -
Dziewczyny, od ponad godziny nie mogę wstać, bo mam towarzystwo
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd7cbc748797.jpgIviQ, Misi@, alicja_, Blondik, zai2014, Kaśku lubią tę wiadomość
NT 2,2 mm, złe wyniki PAPPa, ryzyko T21 - 1:72 - wynik Harmony: zdrowe dziewczę!
16.09.15 - ZDROWA OLKA
-
nick nieaktualny
-
Tak Was poczytałam i... gofra bym zjadła! W ogóle jakoś ciut większy apetyt mam teraz, w trzecim trymestrze.
W przeciwieństwie do Was, ja nie gotuję właściwie wcale a teraz, po szpitalu, to w ogóle zgłosiłam mamie zapotrzebowanie na jedzenie, które nie będzie ode mnie wymagało stania przy garach ani trochę i w efekcie przez dwa tygodnie muszę tylko otwierać słoiki i podgrzewać w garnku
Byłam wczoraj na SR, bo tematem było karmienie piersią, laktacja, dieta karmiącej itd. i bardzo mi zależało, ale... to ostatni raz. Kurde, no coś z tym moim brzuchem musi być nie tak, bo siedziałam tam na tym rozkładanym krzesełku i co chwilę mi się spinał, chociaż kombinowałam z pozycjami, jak to tylko możliwe na takim meblu. Na koniec to już miałam aż takie "ćmienie" w podbrzuszu jak na okres (nie ból, ale wiecie - w ciąży takie uczucie raczej przestrasza). I już cały wieczór ten brzuch był "niespokojny".
Niestety, ja nie potrafię odróżnić tego "stawiania się macicy" od wypinania młodej. Gdzieś wczoraj przeczytałam, że jakiejś dziewczynie lekarz powiedział, że dlatego ma twardy brzuch przez większość czasu, bo jest szczupła i dzieciak nie ma za dużo miejsca. Zaczynam się zastanawiać, czy u mnie nie jest podobnie. Nie jestem może nie wiadomo jak chuda, ale szczupła faktycznie, w dodatku mam dosyć krótki tułów, więc i narządy nie miały się gdzie "porozchodzić" i może małej faktycznie ciasno?
Eh, drżę już na myśl o piątkowej wizycie u gin. (na 20tą dopiero), że usłyszę "niestety, szyjka się skraca." Eh, eh, eh
Z dobrych wieści - do remontowanego mieszkania jutro przywiozą nam płytki, a miały być dopiero 5 sierpnia. Jeden "strup" z głowy
IviQ lubi tę wiadomość
NT 2,2 mm, złe wyniki PAPPa, ryzyko T21 - 1:72 - wynik Harmony: zdrowe dziewczę!
16.09.15 - ZDROWA OLKA
-
nick nieaktualnyDziewczyny my tu trzymamy kciuki i za wizyty i za slub i wyniki...zai jutro ma byc prawda?
No i po waszych wpisach postanowilam w piatek bedzie na obiad zupa pomidorowa i gofry ;p
Kurcze ja od poczatku ciazy nie moge jesc lodow i czekoladay, sa jakby zepsute, takie mydlo..bleeee...jedynie z mka szejka waniliowego od czasu do czasu moge wciagnac
Wsadzilam wiec dzis jogurt do zamrazalki, mam nadzieje, ze on mnie ochlodzi
Michcia fajny kociamber
Wiesz mi lekarz nie kazal nawet siedziec, wiec moze tez powinnas wiecej lezec?alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMichcia – Ja ostatnio też mam jakiś twardy brzuch całymi dniami. Mam nadzieje, że to nic niepokojącego. Też jestem szczupła – więc może coś w tym jest. Mam 52kg na tym etapie przy 174wzrostu.
Gratuluje 30tygodnia! pięknie!
Nie mogę się doczekać wpisów pt: „odeszedł mi czop”, „to chyba to”, „jadę na porodówkę”. To już niebawem
Kochana, powiem Ci, że ja w piątek też będę dżeć przed wizytą – mam na 16:45 Lekarz chce mnie zobaczyc przed wyjazdem do Chorwacji – bo w poniedziałek po ślubie od razu jedziemy:) A co do dżenia przed ślubem .. to masakra -,- nawet Was nie zasypuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny