X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
Odpowiedz

Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.

Oceń ten wątek:
  • Kate95 Ekspertka

Wysłany: 10 października, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katherina89 wrote:
    Dziewczyny! Przyszły wyniki mikromacierzy i na szczęście wszystko dobrze 🥰🥰🥰 także przy wyniku 1:20 jednak nic nie jest przesądzone i w moim przypadku nifty pro miało rację 😃 mogę odetchnąć z ulgą i w końcu cieszyć się ciążą.

Kate95 miałaś juz usg?
    Miałam i torbiele znikły a poszerzenie się ustablizowało.Pani genetyk stwierdziła,że dzieci są zdrowe.

Mirith lubi tę wiadomość

preg.png. age.png
  • Katherina89 Znajoma

Wysłany: 10 października, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate95 wrote:
    Miałam i torbiele znikły a poszerzenie się ustablizowało.Pani genetyk stwierdziła,że dzieci są zdrowe.

Cudowna wiadomość! Gratulacje! 😄😄

• Mirith Znajoma

Wysłany: 10 października, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wieści! Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązania! ☺️

Ja w poniedziałek urodziłam córeczkę, która jest zdrowa i absolutnie cudowna. ❤️

• Kate95 Ekspertka

Wysłany: 10 października, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirith wrote:

Ja w poniedziałek urodziłam córeczkę, która jest zdrowa i absolutnie cudowna. ❤️
    Gratulacje❤️

Mirith lubi tę wiadomość

preg.png. age.png
  • Katherina89 Znajoma

Wysłany: 11 października, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirith wrote:

Gratulacje!!! Zapewne radość nieoceniona 😍🥰 wszystkiego dobrego dla Was!

Mirith lubi tę wiadomość

‹‹ 658 659 660 661 662
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ