Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
Adelko tak to prawda czasmi otoczenie bardziej dołuje niż pomaga. Jak ja odebrałam złe wyniki krwi to dobijały mnie pytania jak się czuję. bo fizycznie było super ale psychicznie byłam wrakiem.... nie wszyscy wiedzieli o co chodiz a Ci co wiedizeli nie byli w stanie pomóc dopiero tu wśród Kaśku, Michci i Misi oraz kilku innych dizewczyn które zniknęły z forum dałam rade przetrwać. Teraz znowu jest nas więcej, Jest Zai ze swoimi kochanymi bliźniakami i śliczna alicja i PAti kótra żadziej się odzywa ale jest z nami no i wiele innych. Mamy swoją mała rodzinkę do której Cię zapraszamy
zai2014 lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek ))) -
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Iviq próbuje sobie przypomnieć jakie imię wybrałaś dla synka i strasznie mnie to nurtuje ;p[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek ))) -
Michcia super że się odezwałaś!! nie zostawiaj nas bez wieści na tak długo...
Misi@ odpoczywaj w domku.
Adelka tak jak IviQ napisała nawet aminio nie daje 100% pewności. Ale jest to jedyne badadnie które sprawdza cały kariotyp dziecka i analizuje ponad 200 wad. Jest uważane za tak zwane badanie 'ostateczne'.
IviQ ja nie wiem jak ty to robisz... skąd ty masz tyle energii!!
-
Kaśku chyba z rozpędu po prostu hehehe
Adelko Kaśku ma rację Amnio jest najdokładniejsze no i nie jest przesiewowe. Jedyny minus ryzyko poronienia ale znikomeKaśku lubi tę wiadomość
[/link]
nick nieaktualny
-
Tak Adelka, Iviq ma rację
Gdy ja byłam na tym etapie co Ty teraz byłam na konsultacji u takiego jednego profesora i on sam mi powiedział że najgorsze co mogę zrobić to nic nie robić. U mnie sytuacja była o tyle trudniejsza, że w moim brzuchu mieszka dwójka dzieci więc jeszcze dodatkowo dochodziło zwiększone ryzyko poronienia w przypadku amnio. Więc zastanów się spokojnie, a przede wszystkim poczekaj na wizytę u lekarza- zobaczysz co on powie.Bliźniaki są z nami :* -
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Iviq ją też mam wątpliwość co do imienia;(
Kasku a jaką jest u Was pogoda?
Niestety w weekend ochłodzenie i ma padać deszcz ... no cóż..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 23:47
Misi@ lubi tę wiadomość
-
a ja sobie jutro wyjezdzam znów na mini urlop pod poznń. Wykorzystujemy to że sb jest świętem i że mamy Voucher z mojej 40tki na pobyt w hotelu:) co prawda z sauny raczej nie skozystamy :p ale hotel jest położony malowniczo nad jeziorem więc atrakcji nam nie zabraknie. Pn bierzemy wolne. Yeah:D Kasiu u nas powoli tez pogoda spuszcza z tomu. Od przyszłego tyg ma być coraz chłodniej
Misi@ lubi tę wiadomość
[/link]
Nikt nie spodziewał się hiszpańskiej inkwizycji.
Podobno mnie wypuszczają dziś.
Krążek trzyma, szyjka w końcu bez zmian od ostatniego badania.
Ale oczywiście po odłączeniu od fenoterolu brzuch twardszy.
Zobaczymy, nawet kilka dni na wolności to już coś. Ale trochę się boję.Kaśku, alicja_ lubią tę wiadomość
NT 2,2 mm, złe wyniki PAPPa, ryzyko T21 - 1:72 - wynik Harmony: zdrowe dziewczę!
16.09.15 - ZDROWA OLKA
-
nick nieaktualnyKaśku to u Was chłodniej niż w Polsce, czyli jednak afrykańskie upały nie dotyczą wszystkich
Iviq zazdroszcze i życzę powodzenia
Zai ja jakoś nie mam pomysłu na nowe imię i mój mąż też...coś mi się wydaje, że zostaniemy przy Antonim, choć mi jest przykro, że jest ich tak wielu ;/
Michcia, to chyba dobre wieści. Trzymam kciuki, byś donosiła ciaże
A do mnie jutro przyjeżdzają rodzice. Mama mi gotuje obiadki bym miała na cały przyszły tydzień W niedziele, jak się będe dobrze czuć to w niedziele pojdziemy na obiad do teściowej.
A dziewczyny pamiętajcie, że jutro święto i sklepy są pozamykaneIviQ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Nie było mnie wczoraj, bo mój mąż miał urodziny.
Widzę, że dużo się tutaj dzieje.
Michcia fajnie, że wychodzisz do domku. Rozumiem, że w domku raczej oszczędny tryb życia?
IviQ - miłego urlopowania!
Muszę Was dokładnie nadrobićIviQ lubi tę wiadomość
-
Michcia no proszę tylko uważaj na siebie !!!
Alicjo a jak Ty się czujesz? A i słóż życzenia mężowi:))
Misi@ powiem Ci ze ja dal dziewczynki miałam imię Julia i mialoabym gdzieś że wszysscy do okoła dają a co tam. lepiej popularne niż jakieś dziwne
Zai a co tam u Twojej pareczki? grasują?zai2014 lubi tę wiadomość
[/link]
No powiem Wam że już ich troszkę czuję tak mnie czasem smyrna raz jeden,raz drugi cholera ale coś mi jest ostatnio coraz ciężej. Wczoraj po pracy ogarnialam dom to tak przegielam że cały wieczór leżałm. Dziś już dalam sobie na wstrzymanie. Aha no i zauważyła też że coś mój układ trawienny ostatnio szwankuje. Wczoraj i dziś miałam takie wzdęcia że aż brzuch się powiększył na tyle że skórę miałam za ciasną
IviQ lubi tę wiadomość
Bliźniaki są z nami :* -
nick nieaktualnyIviQ dziękuję za życzenia!
Czuje się z dnia na dzień lepiej. Wczoraj zapisałam się do szkoły rodzenia i pierwszy raz idziemy 3 wrzesnia.
Niestety niefortunnie na pierwsze dwa spotkania pójdę ze starą grupą (karmienie i kąpiel), a na kolejne już z nową grupą (poród) - bo inaczej mogłabym nie zdążyć skończyć tej szkoły do porodu.
Lekarz zapowiedział mi już, że nie mam na co liczyć, że urodzę w terminieMisi@, IviQ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny