Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez tak myśle, ze masz zabko słusznie insulinę. Tylko troszkę mnie dziwi, ze każą Ci dawać po posiłku dopiero...
Kai, OK, Twoj lekarz wyglada na zdroworozsądkowego mimo wszystko. Na cukry na czczo to moim zdaniem nie mamy żadnego wpływu, wątroba robi w nocy co chce i nie ma co sie obwiniać, ze to przez jedzenie...
Ja ciagle mam na myśli tych diabli, co chcą tylko swoje tylko chronić! To nie sa w ogole lekarze dla mnie. Nie mam szacunku do nich za grosz. -
hej mamuśki, przepraszam, że tak niewiele sie udzielałam, ale prania i prasowania mnie pochłonęły, a dzisiaj w nocy znowu prawie nie spałam, zrobił mi się znowu taki strasznie bolący hemoroid twardy ze skrzepami, na 16 znalazłam wizytę u lekarza, niestety mój poprzedni ma urlop od dzisiaj przez 2 tygodnie
naszukałam się od rana i nadzwoniłam, żeby gdzieś przyjeli, znalazłam dobrego w gdyni, popołudniu jadę, o boże boże co za koszmar
już nie mam na to sił! no i oczywiście stres robi swoje bo cukry dzisiaj wyższe
bez kitu urodzę szybciej przez te pierdolone homoroidy, ból i stres z tym związany
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdrenalina to zależy jak się będziesz czuła.
Ja widzę po sobie ze mam coraz mniej siły i cieszę się że już skończyłam prać, prasowac wyprawkę.
To tak dla kolejnego przykładu może kiedyś komuś się przyda jak będzie szukał info.
Po drugim śniadaniu 141/140/151!
Zjadłam to co zawsze i mi służyło z wynikiem 80-90.
Znikam bo jadę na basen męża kuzyna żona dzwoniła.
Jadę córka trochę poszaleje a ja te cukry będę miała szeroko.
Oby tydzień szybko zlecial. -
żabka04 wrote:Martta współczuję Ci tych hemoroidow.
Agusienka od ostatniej wizyty mam wyższa insulinę na noc, insulinę przed posiłkiem i ewentualnie dodatkowo koryguje po posiłku.żabka04 lubi tę wiadomość
-
Agusienka1985 wrote:Ja tez tak myśle, ze masz zabko słusznie insulinę. Tylko troszkę mnie dziwi, ze każą Ci dawać po posiłku dopiero...
Kai, OK, Twoj lekarz wyglada na zdroworozsądkowego mimo wszystko. Na cukry na czczo to moim zdaniem nie mamy żadnego wpływu, wątroba robi w nocy co chce i nie ma co sie obwiniać, ze to przez jedzenie...
Ja ciagle mam na myśli tych diabli, co chcą tylko swoje tylko chronić! To nie sa w ogole lekarze dla mnie. Nie mam szacunku do nich za grosz. -
hej
My dziś zaczynany wprowadzać enfamil ;]3 miarki bebilonu + 1 enfamilu. Na razie były dwie porcje i jest dobrze, młody ładnie śpi, zobaczymy jak będzie z kupą ;]
Myślicie że już jutro mogę dawać dwie i dwie miarki czy czekać kilka dni ze zwiększaniem enfamilu?
Mam nadzieję że Go nie wysypie i kolki nie wrócą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wróciłam dziewczyny, ten doktorek mi nie ciął nic, nie wiem czy to lepiej czy nie zobaczyy, dostałam maść z lidokainą przeciwbólową i czopki na receptę, oczywiście wszędzie w ulotkach że w ciąży nie brać
ma nadzieje, że pomoże, ale doktorek miał poczucie humoru i mówi, że jak tymi lekami wywołamy wcześniejszy poród to czy siię nie pogniewam, haha, no boki zrywać. I teraz mam rezerwę i trochę lęk przed ich stosowaniem. ehhhh...
za to zjadłam mężowi dwa kawałki pizzy jak wracaliśmy do domu bo był głodny a po dordze tylko pizzeria była i po godzinie 125
dzisiaj cały dzień bólu to i Mały jakiś spokojniejszy....