Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi spokojnoe ja niemialam przez 5 miesiecy okresu po porodzie i wywolywalam luteina i co miesiac schiza ze druga ciaza jest i test i test:) potem ten nieregularny byl i dopiero tabletki anty wyregulowaly. przez pierwsze 3 lata mojego syna ze 100 testow robilam jak tylko choc jeden dzien mi sie okres spoznial;)
domi05 lubi tę wiadomość
-
No dziewczyny rozmawialam z oddzialowa na diabetologi i faktycznie w nocy moze byc do 90 tak jak rano i dzidzia ma mnie o 20... widze ze dalam sie wpuscic w maliny wierzac w to co mowia osoby ktore sie niby znaja na tym... mam nadzieje ze moj nowy diabetolog bedzie duzo lepszy niz poprzedni i faktycznie dobrze mnie poprowadzi...
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Dzwonilam dzisiaj i zapisalam sie na 6 pazdziernika na prenatalne polowkowe juz niemoge sie doczekac
w koncu dowiem sie kto sie tam kreci w brzuszku:) czuje ze to dziewczynka tym razem... ta ciaza jest caaaaaalkowicie inna niz poprzednia takze niewierze ze moglby byc to drugi chlopak;) ale sie ciesze teraz niech szybciutko leci ten miesiac:)))
-
Ja znowu mam inny problem z okresem. Od ok 10 sierpnia zdazylam miec juz jeden okres trwajacy 4 dni z pobieraniem podbrzusza i dodatkowo ze 4 pojedyncze dni gdzie zdarzalo mi sie jednorazowe plamienie/krwawienie.
Po porodzie zrobiła mi sie nadzerka na szyjce ale mam poczekać az bede miala 2 normalne okresy i dopiero zrobic cytologia. Poczekam do następnego okresu ale jak nadal bede miała takie plamienia to ide do gina.
A brzuch podczas okresu pobolewal mnie troche i mam nadzieje ze tak juz zostanie
Dziewczyny dzis 1 raz od 2.5 miesiaca przespalam cala noc
Mój maly zjadl wczoraj 90ml odbilo mu się i poszlam soe myc a maz jeszcze wcisnal w niego 60ml (oczywiście zrobilam awanture po co mu to dawal skoro przed odbiciem jiz wyplul). No ale zjadl. Poszedl spac o 22 i wstal dopiero dzis o 6.40
Pewnie to tylko jednorazowa przygoda ale i tak super bylo przrspac cala nocke -
Dorinka ja tam niemoge sie doczekac tych pobudek nocnych:)
Kamcia no wez nie gadaj ja juz sie nastawilam na dziewuszke:))) wiadomo najwazniejsze zeby dzidzia byla zdrowa no ale dziewczynke chowa sie dla siebie jakby niebylo wiec warto ja miec;) a jak znowu bedzie chlopak to zrobie se zaraz dziewczynke i juz ; P nie no zarcik dwojka to juz duzo w tych czasach:)kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Dorinka może synek musi porządnie zjeść wieczorem
U nas z nocami katastrofa... je o 20 nawet 160 kaszki, przed północą znów glodny, przed 5 znowu (czasem szybciej, O 3/4)
Od 6-7 Nie śpi. .. już mam powoli dość
W dzień nie śpi jakoś bardzo dużo, je co 2,5-3 godziny -
Kamcia jakie ladne zdjecie babelka:) tak slodziutko spi:)))
Domi ja mam jakies 5zimnej i 2-3 cieplej u nas woda zimna 10,19 a ciepla 27,19 kosztuje w czynszu nie jest wliczona
Sluchajcie czy ktoras z Was miala kolczyka w pepku w ciazy w sensie ja mialam kiedys teraz zostala tylko blizna i dzis zauwazylam ze ta skorka blizna ze tak powiem jest mocno czerwona i boli:/ co to moze byc?? Brzuch teraz mocno rosnie czy to moze byc przyzyna???kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
bo szukamy mieszkania i znaleźliśmy, czynsz fajny się wydawał, aż dopytaliśmy ile wody w czynszu... 4m3 - 2 zimnej i 2 ciepłej - na 3 osoby... no powodzenia...
A koszt zimnej 14,71zł, a ciepłej 36,21(!) No różnica prawie 10zł na m3! i to wcale nie duże miasto i żadne centrum! I w jednym momencie czynsz się podniósł o prawie 100zł...
Mogę jeszcze o ogrzewanie zapytać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 18:03
-
Domi
To ja z ciepłą wodą nie pomogę
place zaliczkowo za 7 m sześciennych ale zużycie przy Emilce schodzilo 5-6
Koszt i nas zimnej wody i ścieków to 10.10 zl
A ogrzewanie place od powierzchni mieszkania
Blok ma własny piec gazowy
Ogolnie mieszkanie 57 m kw. Woda, remontowe, ogrzewanie to około 470 zlWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 18:30