Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Justice po ostatnim posiłku nie mierze, bo zazwyczaj już śpię. Na początku mierzyłam. A zjadam zazwyczaj kromkę chleba z masłem i szynką, lub łyżką serka wiejskiego light z cebulką zieloną.
Nitka trzymaj się dzielnie i pomyśl o tym, że zaledwie dni dzielą Cię od zobaczenia dzidziora i od zakończenia tego całego galimatiasu. -
A tak w ogóle, to śniły mi się dzisiaj drożdżówki i pączusie, w dodatku takie ciepłe świeżutkie.... I co Wy na to? Wspaniały sen.....Obudziłam sie i załowałam, że chociaż w śnie się nie najadłam☺☺W soboty często jadlam właśnie drożdżówki i do tego kakao☺
-
Kuzwa dziewczyny oni mnie tu nacpali normalnie! Napisalam tu do was i mnie scielo z nog momentalnie... niebylam w stanie reka ruszyc ani mowic i padlam
na cukier mnie budzily, bo budzika nawet nieustawilam tak jak zawsze gdyby mi polecial w nocy cukier wczesniej to w zyciu bym sie nieobudzila... cukry okolo 100 takze ok i w nocy i teraz.
Marzusiax we wtorek mialam usg takze nie wiem ile teraz jest ale mysle ze juz 2500 powonnien miec bynajmniej do wtorku nabierze. -
Nitka myślę, że spokojnie maluch będzie już miał 2500. Obyś czym predzej miała poród za sobą, bo takie przeboje jakie Ty masz, to o takich jeszcze nie słyszałam. A Ty od którego tygodnia jesteś na insulinie? Ja mama caly czas nadzieję, że u mnie cukry nie będą tak szalały.
-
Ja mam termin na 26 kwiecien ale synka rodzilam wczesniej. Mialam problemuy z szyjka. Ciekawe czy zaczepie swieta haha:)
W sumie to mi obojetne byle maly za duzo sie nie pospieszyl duzo dan z wielkanocy jednak mozna zajadac np. Jajka, salatki jarzynowe, zurek. Damy radę -
nick nieaktualnyA ja mam nadzieję, że przenoszę tak o tydzień
Chcę się jak najdłużej cieszyć z ciąży, mimo, że nie jest to czesto przyjemne, ale więcej w ciąży już nie będę. Do tego mamy remont w domku i zamin mąż skończy, żebyśmy mogli się przeprowadzić i zamieszkać to pewnie tak akurat te 1.5-2 miesiące będą
Ja z synem miałam poród przedwczesny w 32tc, szyjka krótka, rozwarta, a plackowałam i miałam cc w 39tc, nawet czop nie zdąrzył odejść, więc jakbym rodziła naturalnie to po terminie by było