Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam nowe slodkie mamy:)
Nitka gratulacje:))))
Dominika ja tez nie spie. Tomasz skopal mi jajnik, ze mnie bolal jak przy owulacji
To dziecko chyba nigdy nie spi...do tego juznstresuje sie dzisiejsza wizyta u ginekolog.Nitka_lutowa lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za miłe przyjęcie. Póki co jestem zielona w temacie, więc zaczynam sobie co nie co czytać.
To moja pierwsza ciąża, wyczekana i dlatego tak wczoraj zareagowałam, jak się dowiedziałam o złych wynikachbo się po prostu boję o swoją córeczkę.
Miłego dnia Wam życzę -
Dominika... cos Ty jadla o 4.00 nad ranem!!!! hahaha
Kai no mam juz 36, zanim macierzyński mi minie to będzie 37. Zanim wroce do pracy, troche popracuje... a zanim zajde drugi raz... uuuuu strach myśleć
Marie. Na prawde nie ma sie czym stresowac, to nie jest nic strasznego. Poodzywiasz sie troszkę zdrowiej, co wyjdzie na dobre i maluszkowi i Tobie. Mocno nie przytyjesz na koniec ciąży, nie bedzie co zrzucac... no same plusy hehehe. Glowa do gory, nie jestes sama -
Kredka jadłam kabanosy drobiowe bo mi chciało żołądek wywrocic hihi ☺ ale zmierzylam cukier przed i był poniżej 90 wiec to dziś mój na czczo.
Ja pierdziele dziewczyny śniło mi się pole kapusty pomidorów sałat same warzywa... a na to pole przychodzili ludzie z wynikami krzywej na głowie... ta cukrzyca mi mózg pierze hihihi ☺karolyn, marie_marie22, Kredka123, marzusiax, kark lubią tę wiadomość
-
No nie moge Dominika co spojrze na ten Twoj post to sie śmieje hahaha
Ja wczoraj wieczorem zaszalalam. Zamiast moich cowiedzornych płatków z mlekiem zjadłam kanapkę z dżemem a później trochę orzeszkow ziemnich solonych. Martwilam sie o cukier rano ze będzie tragedia a tu... 81. Luks. Na domiar złego moj kochany zostawil mi przed wyjściem do pracy małą buleczke z czekoladą. .. i co tu zrobic terazpiję kawe o ona na mnie paaaatrzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 09:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dominika. To jest nałóg
nawet jak Ci nie będą kazali to i tak będziesz chciała zmierzyć czy Ci przeszło czy nie.
Tak wogole to nie wyobrażam sobie dnia jak wstaję rano i piję kawę i nie mierze cukru, albo lepiej... zjadam sobie do tej kawki cos słodkiego i to bedzie moje śniadanie