X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Cukrzyca ciążowa
Odpowiedz

Cukrzyca ciążowa

Oceń ten wątek:
  • Dominika89 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 04:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znów nie mogę spać, masakra wszystko mi przeszkadza i uwiera... To sobie ponarzekalam idę dalej liczyć barany ☺

h4py1w9.png
  • karolyn Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 04:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe slodkie mamy:)

Nitka gratulacje:))))

Dominika ja tez nie spie. Tomasz skopal mi jajnik, ze mnie bolal jak przy owulacji
    To dziecko chyba nigdy nie spi...do tego juznstresuje sie dzisiejsza wizyta u ginekolog.

Nitka_lutowa lubi tę wiadomość

q5Anp2.pngT2kLp2.png
  • Dominika89 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 04:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie jem ☺ życie kobiety w ciąży jest urocze te śniadania o 4 w nocy ach jakie to słodkie hehe ☺

h4py1w9.png
  • marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za miłe przyjęcie. Póki co jestem zielona w temacie, więc zaczynam sobie co nie co czytać.

To moja pierwsza ciąża, wyczekana i dlatego tak wczoraj zareagowałam, jak się dowiedziałam o złych wynikach :( bo się po prostu boję o swoją córeczkę.

Miłego dnia Wam życzę:)

oar8yx8d9fawxkqt.png
  • Kredka123 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika... cos Ty jadla o 4.00 nad ranem!!!! hahaha ;-)

Kai no mam juz 36, zanim macierzyński mi minie to będzie 37. Zanim wroce do pracy, troche popracuje... a zanim zajde drugi raz... uuuuu strach myśleć ;-)

Marie. Na prawde nie ma sie czym stresowac, to nie jest nic strasznego. Poodzywiasz sie troszkę zdrowiej, co wyjdzie na dobre i maluszkowi i Tobie. Mocno nie przytyjesz na koniec ciąży, nie bedzie co zrzucac... no same plusy hehehe. Glowa do gory, nie jestes sama ;-)

96xftgp.png
  • Dominika89 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kredka jadłam kabanosy drobiowe bo mi chciało żołądek wywrocic hihi ☺ ale zmierzylam cukier przed i był poniżej 90 wiec to dziś mój na czczo.
    Ja pierdziele dziewczyny śniło mi się pole kapusty pomidorów sałat same warzywa... a na to pole przychodzili ludzie z wynikami krzywej na głowie... ta cukrzyca mi mózg pierze hihihi ☺

karolyn, marie_marie22, Kredka123, marzusiax, kark lubią tę wiadomość

h4py1w9.png
  • Kredka123 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahaha Dominika. .. padlam ;-)

96xftgp.png
  • Dominika89 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej poważnie hihihi obudziłam się i stwierdzam że jestem cukrzycowa maniaczka skoro mi się to nawet śni ☺

h4py1w9.png
  • Kredka123 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie moge Dominika co spojrze na ten Twoj post to sie śmieje hahaha ;-)

Ja wczoraj wieczorem zaszalalam. Zamiast moich cowiedzornych płatków z mlekiem zjadłam kanapkę z dżemem a później trochę orzeszkow ziemnich solonych. Martwilam sie o cukier rano ze będzie tragedia a tu... 81. Luks. Na domiar złego moj kochany zostawil mi przed wyjściem do pracy małą buleczke z czekoladą. .. i co tu zrobic teraz ;-) piję kawe o ona na mnie paaaatrzy ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 09:29

96xftgp.png
  • Dominika89 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kredka jedz nikt nie widzi ☺ to będzie tajemnica Twoja i kubka z kawą ☺ a może będzie ok?
    Cieszę się że wprawiam Cię moim wpisem w uśmiech ☺

h4py1w9.png
  • marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahaha! Dominika, wyobraziłam sobie Twój sen:D Genialne!

oar8yx8d9fawxkqt.png
  • Dominika89 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze iść na odwyk mózgu hihi ☺

h4py1w9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2017, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2021, 02:59

• Dominika89 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam o 4 w nocy kabanosy a później zasnąć i takie są sny. Co oni do tego dodają hihi ☺

h4py1w9.png
  • Kredka123 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa dziewczyny póki pamiętam! !!
    Pamietajcie żeby przed porodem nazbierac sobie pasków na zapas, bo po porodzie musimy sobie jeszcze mierzyć cukier przez chyba 3 tygodnie a paski już nie są refundowane i trzeba będzie na 100% kupować ;-)

96xftgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2017, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2021, 02:59

• Dominika89 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kredka a mi diabetolog mówił ze nic nie mierzyć tylko po porodzie krzywa okolo 10 tyg, a z reszta cienko to widze przy takim malenstwie Niemniej dziękuję za informacje ☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 09:59

h4py1w9.png
  • Kredka123 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Justice no nie wierze... ale trafiłaś;-)
    Właśnie dziś mam ostatnią rubryczke!!!
    ale sie nie stresuje bo jutro mam wizyte u swojego ginekologa, który jest również moim diabetologiem, no 2w1 hehe. Na pewno da mi nową, nie bedzie miał wyjścia ;-)

96xftgp.png
  • Kredka123 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika. To jest nałóg ;-) nawet jak Ci nie będą kazali to i tak będziesz chciała zmierzyć czy Ci przeszło czy nie. ;-)
    Tak wogole to nie wyobrażam sobie dnia jak wstaję rano i piję kawę i nie mierze cukru, albo lepiej... zjadam sobie do tej kawki cos słodkiego i to bedzie moje śniadanie :-)

96xftgp.png
‹‹ 1340 1341 1342 1343 1344 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ