X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Cukrzyca ciążowa
Odpowiedz

Cukrzyca ciążowa

Oceń ten wątek:
  • Dominika89 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 04:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znów nie mogę spać, masakra wszystko mi przeszkadza i uwiera... To sobie ponarzekalam idę dalej liczyć barany ☺

h4py1w9.png
  • karolyn Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 04:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe slodkie mamy:)

Nitka gratulacje:))))

Dominika ja tez nie spie. Tomasz skopal mi jajnik, ze mnie bolal jak przy owulacji
    To dziecko chyba nigdy nie spi...do tego juznstresuje sie dzisiejsza wizyta u ginekolog.

Nitka_lutowa lubi tę wiadomość

q5Anp2.pngT2kLp2.png
  • Dominika89 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 04:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie jem ☺ życie kobiety w ciąży jest urocze te śniadania o 4 w nocy ach jakie to słodkie hehe ☺

h4py1w9.png
  • marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za miłe przyjęcie. Póki co jestem zielona w temacie, więc zaczynam sobie co nie co czytać.

To moja pierwsza ciąża, wyczekana i dlatego tak wczoraj zareagowałam, jak się dowiedziałam o złych wynikach :( bo się po prostu boję o swoją córeczkę.

Miłego dnia Wam życzę:)

oar8yx8d9fawxkqt.png
  • Kredka123 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika... cos Ty jadla o 4.00 nad ranem!!!! hahaha ;-)

Kai no mam juz 36, zanim macierzyński mi minie to będzie 37. Zanim wroce do pracy, troche popracuje... a zanim zajde drugi raz... uuuuu strach myśleć ;-)

Marie. Na prawde nie ma sie czym stresowac, to nie jest nic strasznego. Poodzywiasz sie troszkę zdrowiej, co wyjdzie na dobre i maluszkowi i Tobie. Mocno nie przytyjesz na koniec ciąży, nie bedzie co zrzucac... no same plusy hehehe. Glowa do gory, nie jestes sama ;-)

96xftgp.png
  • Dominika89 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kredka jadłam kabanosy drobiowe bo mi chciało żołądek wywrocic hihi ☺ ale zmierzylam cukier przed i był poniżej 90 wiec to dziś mój na czczo.
    Ja pierdziele dziewczyny śniło mi się pole kapusty pomidorów sałat same warzywa... a na to pole przychodzili ludzie z wynikami krzywej na głowie... ta cukrzyca mi mózg pierze hihihi ☺

karolyn, marie_marie22, Kredka123, marzusiax, kark lubią tę wiadomość

h4py1w9.png
  • Kredka123 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahaha Dominika. .. padlam ;-)

96xftgp.png
  • Dominika89 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej poważnie hihihi obudziłam się i stwierdzam że jestem cukrzycowa maniaczka skoro mi się to nawet śni ☺

h4py1w9.png
  • Kredka123 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie moge Dominika co spojrze na ten Twoj post to sie śmieje hahaha ;-)

Ja wczoraj wieczorem zaszalalam. Zamiast moich cowiedzornych płatków z mlekiem zjadłam kanapkę z dżemem a później trochę orzeszkow ziemnich solonych. Martwilam sie o cukier rano ze będzie tragedia a tu... 81. Luks. Na domiar złego moj kochany zostawil mi przed wyjściem do pracy małą buleczke z czekoladą. .. i co tu zrobic teraz ;-) piję kawe o ona na mnie paaaatrzy ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 09:29

96xftgp.png
  • Dominika89 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kredka jedz nikt nie widzi ☺ to będzie tajemnica Twoja i kubka z kawą ☺ a może będzie ok?
    Cieszę się że wprawiam Cię moim wpisem w uśmiech ☺

h4py1w9.png
  • marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahaha! Dominika, wyobraziłam sobie Twój sen:D Genialne!

oar8yx8d9fawxkqt.png
  • Dominika89 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze iść na odwyk mózgu hihi ☺

h4py1w9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2017, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2021, 02:59

• Dominika89 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam o 4 w nocy kabanosy a później zasnąć i takie są sny. Co oni do tego dodają hihi ☺

h4py1w9.png
  • Kredka123 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa dziewczyny póki pamiętam! !!
    Pamietajcie żeby przed porodem nazbierac sobie pasków na zapas, bo po porodzie musimy sobie jeszcze mierzyć cukier przez chyba 3 tygodnie a paski już nie są refundowane i trzeba będzie na 100% kupować ;-)

96xftgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2017, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2021, 02:59

• Dominika89 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kredka a mi diabetolog mówił ze nic nie mierzyć tylko po porodzie krzywa okolo 10 tyg, a z reszta cienko to widze przy takim malenstwie Niemniej dziękuję za informacje ☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 09:59

h4py1w9.png
  • Kredka123 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Justice no nie wierze... ale trafiłaś;-)
    Właśnie dziś mam ostatnią rubryczke!!!
    ale sie nie stresuje bo jutro mam wizyte u swojego ginekologa, który jest również moim diabetologiem, no 2w1 hehe. Na pewno da mi nową, nie bedzie miał wyjścia ;-)

96xftgp.png
  • Kredka123 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika. To jest nałóg ;-) nawet jak Ci nie będą kazali to i tak będziesz chciała zmierzyć czy Ci przeszło czy nie. ;-)
    Tak wogole to nie wyobrażam sobie dnia jak wstaję rano i piję kawę i nie mierze cukru, albo lepiej... zjadam sobie do tej kawki cos słodkiego i to bedzie moje śniadanie :-)

96xftgp.png
‹‹ 1340 1341 1342 1343 1344 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ