Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja bym już chciała sprawdzić jak to jest po porodzie hihi ☺ ale jeszcze około 80 dni i przytule tego małego Babelka ach rozmarzylam się ☺ chyba mam dziś przypływ instynktu macierzyńskiego.Jestem normalnie tak szczęśliwa ze aż mnie nosi hihi. Tyle starań i lez a teraz Malutka w brzuszku się wierci. Nie wiem czy można kochać za mocno ale chyba mi to grozi ☺
-
A ja siedzę i rozmyslam co tu dziś ze sobą zrobic. Mój (nie)mąż jest dziś w pracy do późnego wieczora a ja sama samiutka. Ehhh...
Wymyśliłam ze zamowie sobie jakiś fajny materiał i obszyje poduszki bo mi przyszedł narożnik i mi sie kolor nie podoba. No ale na dziś mi tego nie przysla...
A tak w ogóle to Wam tez tak brakuje pracy??? Czy tylko ja jestem nienormalna -
Kredka123 wrote:Dominika. To jest nałóg
nawet jak Ci nie będą kazali to i tak będziesz chciała zmierzyć czy Ci przeszło czy nie.
Tak wogole to nie wyobrażam sobie dnia jak wstaję rano i piję kawę i nie mierze cukru, albo lepiej... zjadam sobie do tej kawki cos słodkiego i to bedzie moje śniadanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 10:19
Dominika89, milagro lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Kredka pracy zawodowej w ogóle mi nie brakuje, ale tak żeby coś porobić to tak. Poukladala bym w szafie ale nie wejdę na drabinę bo na mnie mąż krzyczy ☺ a tak to siedzę w necie i szukam sukienki na ślub brata bo mam za 3 tygodnie i musze jakoś brzuch w nią włożyć hihi.
Marzusiax ja też nie pije kawki, ale taka z mleczkiem i paczek z róża. Ja to mówią dzieci CHCEM ! -
nick nieaktualnyNitka, gratulacje! Maluszek napewno zaraz załapie oddychanie, już duży facet z niego, jeszcze chwilka i będziecie się tulić!
Dominika, weź Ty się lepiej już kobieto nie kładź spać jak takie sny masz
Ja kawy normalnej nie piję, ale bardzo lubię inkę. Jak mi powiedziała dietetyczka, że nie można to się załamałam, ale ostatnio znlazłam Anatola najzwyklejszego, na składzie tylko te wszystkie "trawy", bez burakowego słodzika. Piję sobie od tygodnia i cukry normalne, jakbym piła wodę albo herbatę zwykłą, więc chyba faktycznie jest spoko.
Ja z małopolskiego, ale w Krakowie będę rodzić, więc też mnie do cukrowo-smogowych mam można zaliczyć
Wczoraj niestety załapałam się na końcówkę, ale trafiłam na Kuchni+ na program "Siostry Hemsley". Trafiłam na udka kurczaka pieczone w panierce z mielonych migdałów i ciastka imbirowe też z mąki migdałowej. Muszę sprawdzić czy nie ma w sieci więcej ich przepisów, bo te na które się załapałam były bardzo zdrowe i tak wyglądały, że miałam ochotę telewizor wylizaćNitka_lutowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż bym zjadła pączka z różą... Nawet ostatnio szukałam już na tłusty czwartek przepisów na zdrowe pączki
Po porodzie ja mam zalecenia - mierzyć 2h po posiłkach i na czczo przez 7 dni. Jak cukry będą ok to po 12tyg krzywa, jak nie to mierzyć cały czas przez te 12 tyg do krzywej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam nadzieję, że będę jeszcze w 2paku, a nie np w szpitalu, bo mi pewnie nie dadzą pączala żadnego (nawet niedietycznego)
A mąż mi bardziej pilnuje diety niż ja sama, więc nie przywiezie
Np zjadłam ostatnio pół paczki żelek. Syn chciał, otworzyłam mu i dałam jednego, jemu nie smakowało to zjadłam. No i jakoś tak samo poszło... Mąż przyjeżdża do domu, zobaczył otwarte żelki i pyta kto zjadł. Powiedziałam, że ja i dostałam zjebkę, że mu dziecko truję -
Ha ha Kark moj tez zawsze na mnie krzywo patrzy jak cos skubne słodkiego, nic nie mowi, ale sam jego wzrok juz mowi za siebie
Na poczatku to nawet pytal sie mnie czy nie bedzie mi przeszkadzalo jak zje przy mnie cos czego ja nie moge.
Justice lubi tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
nick nieaktualny
-
Justice mój prawie zemdlał jak mu chciałam zmierzyc cukier więc też nie podskakuje hehe
Ja mu powiedziałam, że jak będzie mi dokuczał to zero słodyczy i alkoholu i będzie jadł ryż którego nienawidzi. Ale on jest strasznie za mną i nie dokucza
Justice lubi tę wiadomość
-
Zjadlam spagetti... Boze jakie pyszne mmmm....
Troche sie martwie o cukry, niby makaron razowy, sos zrobiłam sama z Waszych przepisów ale ilość byla chyba troche przesadzona hehehe. No nic, zobaczymy
Moj tez zawsze sie na mnie patrzy jak cos skubie. Zawsze wie kiedy cos probuje uszczypnac i pojawia sie znikąd. Kiedys schowalam w chlebaku słodką rurkę i po cichu poszlam ją podgryzc, tylko otworzylam chlebak i wyciągnęłam słodkości a on już stoi mi za plecami. No ma jakiś szósty zmysł jak Boga kocham heheheDominika89, marzusiax, Elaria lubią tę wiadomość