Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Dominika. Mleko zwykłe z Biedronki 2.0%
Leje tak koło szklanki, nie lubie dużo. Platki jem i kukurydziane i jakies ostatnio z jogurtem, troche słodkie i jest ok.
Wiolad suwaczek sprawny, nie kłamie
A tak ogólnie to chyba mi ta cukrzyca przechodzi, dziś cukry to mnie zadziwiają. Tylko sie cieszyć oby do porodu juz nie szalaly -
Ach zjadłam te płatki były cudowne. Jakaś to odmiana od chleba ☺ zobaczymy tylko jaki będzie cukiet oby w miarę bo mi bardzo smakowało a wymieszane chyba wszystkie jakie mam w domu. Pełnoziarniste zwykle owsiane orzechy jaglane i mleko ☺ najwyżej dostane zawału i nauczkę ☺
-
nick nieaktualny
-
Justice można, można jak najbardziej, tylko chodzi o to, że cukry podbija, więc nie dodaję.
Kredka czyli między nami sa jednak tylko 3 dni różnicy. Mi jutro wybija 33 tydzień, a Tobie 33+3. Myślałam, ze więcej.
Dominika ja tam cały czas liczę, ze max do 38 tyg. heheh Juz zapowiedzialam nawet mojej gin. ze nie przewiduje dłużej chodzic heheheh Mam nadzieję, ze np gin powie, na nastepnej wizycie, że łoooooo Pani Wiolu szyjka już ładnie skrócona niech sie Pani spodziewa porodu lada moment hehhe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny