Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA jaka ja głodna sie obudziłam! Cukier 80, dawno nie miałam tak nisko, zwykle jest 88-90. Aż mnie zaczęło cofać, jak na wymioty. Szybko ugryzłam piętke chleba. Teraz jem śniadanie.
Dziewczyny, ktore chcą wyprobować surówkę z selera i orzechów. Jeśli seler jest dla kogoś zbyt intensywny to można wtarkować jabłko lub marchewkę. Ja tak czasem robię, córka woli taką 3 składnikową. Ale selera i tak jest najwięcej. Jogurt łagodzi jego smak. -
nick nieaktualny
-
Justice co za pozytywne nastawienie do zycia
tak trzymaj.
Wiolad ja z salatek doloze Ci moj ulubiony przepis. Na polmisek rozkladam ugotowane różyczki brokuła, na to podsmazony w kostke kurczak, obsypie serem feta, zalewam sosem czosnkowym na bazie jogutru a na wierzch prazony slonecznik
Dziewczyny ktora jadla teraz truskawki? Chcialam jutro zrobic tarte z truskawkami ale troche sie boję tej chemii -
Piękny. Słońce kolejny raz! A ja dzis za prasowanie musze sie zabrać, bo mnie ciuchy w koncu przywala i sie nie odkopię
Moje cukry z rana do bani, jeden palec 91 drugi 98!wczoraj było w dol a nie do gory. Wepchnęłam na sile druga kolacje wczoraj, moze to wlasnie efekt tego, ze głodna nie jestem i dlatego wysokie. Buuuu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKredka123 wrote:Justice co za pozytywne nastawienie do zycia
tak trzymaj.
Wiolad ja z salatek doloze Ci moj ulubiony przepis. Na polmisek rozkladam ugotowane różyczki brokuła, na to podsmazony w kostke kurczak, obsypie serem feta, zalewam sosem czosnkowym na bazie jogutru a na wierzch prazony slonecznik
Dziewczyny ktora jadla teraz truskawki? Chcialam jutro zrobic tarte z truskawkami ale troche sie boję tej chemii
Truskawek nie kupuję o tej porze, jakoś nie mają smaku. Używam musy, które zrobiłam w czerwcu 2016. Ale sprobować mozna tych z marketu. Na pewno nie są trujące -
nick nieaktualny