Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja się ogarnęłam i robie obiad. Placki ziemniaczane z piekarnika odsłona druga
Do tego paluszki rybne i surówka z kiszonej kapusty. Zoabczymy kto sie będzie śmiał ostatni ja czy glukometr
Heleneczka spowiadaj się z czym były pierogi?
Kredka bo Ty po prostu wchodzisz głęboko w pamieć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heleneczka pytałam dlatego bo chodza za mną pierogi, ale ruskie ale to to chyba już odpada
Zamówiłam u babci po porodzie od razu
Karolyn, ja też to zaobserwowałam z tymi cukrami, a ponieważ jesteśmy na tym samym etapie to może tak ma byćI nie bój się jest w normie i starej i nowej
karolyn lubi tę wiadomość
-
Rosolina wrote:Dziewczyny dziś jestem cały dzień w rozjazdach, wieczorem opowiem moja historie, ale mam jedno arcy ważne pytanie!!,
Czy to co jecie w ciągu dnia pózniej odbija sie na cukier na czczo? Jak Wam lekarze mówią? Bo ja byłam u dwóch i dwie różne opnie mam:
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyJa zawsze delikatnie może nie wyciskam, ale masuję i ugniatam jakąś odległość od nakłucia, bo inaczej nic nie leci... A jak zwiększę moc nakłucia to mi rozrywa skórę wokół i normalnie plaster muszę mieć
Łeee, półtorej tygodnia temu też się oczyszczał, a okazało się, że to prażone mi zaszkodziło
Torba spakowana od 32tc, bo wtedy z synem trafiłam na porodówkę. Ale jechać jeszcze i tak nie mogę, bo nie skończyłam malować pokoju Kajtusia i Basi -
Karolyn może to chwilowa zwyżka? Z tą cukrzycą było by za łatwo jak by kąkretne posiłki były ok cały czas
Dopuki jesteś w normie to nie ma co się denerwować
Dziewczyny wy też trzymacie się raczej starej normy? Jak mi się zdarzył raz skok do 140 po obiedzie to totalnie rozjechał mi cały dzień, w nocy zły wynik i jeszcze na czczo był wysoki pomimo insuliny. To coś chyba nie tak jest jak się zdarzy taki skok
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justice to u ciebie zupełnie inaczej na czczo jak było u mnie
masakra z tą cukrzycą
Co kobieta to inna cukrzyca
Ja dziś znowu 138po obiedzie bo nie jadłam kiszonej kapuchy. Niby w normie ale aż się odechciewa czegokolwiek.
Na jutro planuje bigos. Powinien być ok, bo kapusta. Czy nie koniecznie?
Kredka pięknie
A ja po obiedzie 123, ale zjadłam 2 placki, 5 paluszków rybnych więc mogłam się spodziewać, że 100 nie będzie heheMi się w ogóle wydaje że mój glukometr się zaprogramował. Rano tyle samo po obiedzie podobnie i wieczorem znów tak samo hehe
-
nick nieaktualny