Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justice masz racje z tą normą
Nie miałam co zrobic to zrobiłam makaron. Ale jutro może się już ogarnę i coś konkretniejszego zrobie
czyli znów trzeba jechać na zakupy, już mi się nie chce ciągle po tych sklepach chodzić, ale wyjścia nie ma. Brak warzyw, brak chleba.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Elaria ty kiedyś pisałaś, że ci siadają uszka/tortelini ze szpinakiem. Ile ich jesz? Jesz takie same czy z czymś?
Najbardziej lubię z łososiem, potem z grzybami, prosciutto i na koniec ze szpinakiem i serem ricota. Jem pół paczki, więcej nie dam rady. Po prostu odgrzewam we wrzącej wodzie około 2 minut, po wyłożeniu na talerz dodaję łyżeczkę masła i posypuję tartym parmezanem, albo grana padano.marzusiax lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tortilla x2 137
kocham nowe normy!
Gaja to jest ok wynik, trzeba się cieszyć ze można zjeść coś więcej niż liść sałatyinskoro wrócili do normy 140 to znaczy ze dzidzius jest bezpieczny
plys nie masz takich wyników cały dzień tylko ba obiad na który zjada się najwięcej
2017 #1
2019 #2
-
Heleneczka wrote:Za to poszłam potem na jogę. Robią mi się siniaki na opuszkach w miejscach pobierania krwi. Jeden palec to już źle wygląda. Ta kropla chyba nie chce mi wypływać na zewnątrz, tylko pod skórą się wylewa2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny