Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Heleneczka przyjedz mnie masować hehe
juz sobie wyobrazam jak tam masaż odchodzi u Ciebie hehe
ja póki mieszcze się w normie to troszkę wyciskam jak zacznę przekraczać to będę uprawiać wygibasy i masaże za leniwa jestem
ale fakt po takim czasie u mnie zawsze krew leci bez problemu chyba że z rana czasem problem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Korzystaj Dominika puki ci jasne pieczywo siada. Na mnie nawet żytnie się obraziło. Przecież nie będe jadła 1 kromki bo to już podchodzi pod głodówkę. 2 kromki to minimum, żeby poczuć cokolwiek...
Spirit super cukier po tortilli.
Elaria właśnie o te pierożki mi chodziło. Jutro wytestuje. Mam nadzieję że nie dostanę zawału po pomiarze
Kredka przecież słone ze słodkim to hit w cukiernictwie
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ale Wy dziś macie tempo
Spirit gratuluję cukru.
Milagro obyś miała rację, że ja następna. Jutro wizyta, to zobaczymy co i jak. Może szyjka będzie już skrócona całkowicie, a i małym rozwarciem tez nie pogardzę
Chociaż jak sobie ostatnio uswiadomiłam, że to już tuż tuż, to panika
Kredka biednaaaa Ty, trzeba było jednak 7 days'a heheheh
Dominika eeeeeee ta Twoja cukrzyca to taka wątpliwa
Marzusiax, Elaria przetestuję te pierożki w weekend, albo jutro. Może serce mi nie stanie na zawał
U mnie dzisiaj lody na podwieczorek, dużoo lodów. Po godzinie 107
Ja zazwyczaj muszę trochę wyciskać, ale staram się od dołu palca to robić. Nie straszcie, że wyniki wychodzą niższe. Kurcze dzisiaj na czczo 67 - to mi się nie podobało. Dziwne to wszystko jest. U mnie niezależnie o której zjem i tak cukier rano niski. Czy zjem o 21, czy o 22, czy nawet jak obudzę się o 1 i zjem, to cukier i tak niski. -
O widzę, że wszystkie płaczki
Mi już etap płaczki przeszedł, ale momentami było wkurzające.
Jak byłam w poprzedniej ciąży miałam straszną ochotę na ciasto "sernik bez sera" No więc zaczęłam je robić, Po 20 min pieczenia trzeba go wyciągnąć i zetrzeć ciasto na górę tego "sera" i wyobraźcie sobie, że zahaczyłam ręką i całe ciasto wylało się do piekarnika. Zarówno ja jak i mój mąż do dziś pamiętamy i śmiejemy się z tego jak się wtedy rozpłakałam i zanosiłam płaczem:D heheh Hormony nie maja litości
-
Dominika89 wrote:Marzusiax akurat ten chleb biały konkretnie na mnie dobrze działa. Ale mam ochotę na białą bułeczke ale to już po porodzie
a Ciebie rozumiem jedna mała kromka to już śmiech na sali. Ale damy rade juz niedługo
Dominika89, karolyn lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Biały chleb, lody, 7days ? Czy to nadal wątek cukrzycowy
Jak widać da się jakoś ta cukrzycę oszukać
Pogratulowac
Ja też jestem straszna placzka a w ciąży to już wogole. Pamiętam jak z mężem oglądałam jakiś horror ostatnio i mój M usna a ja do końca obejrzałam i potem płakałam mu pół nocy ze powinien ze mną oglądać albo wyłączyć w odpowiednim momencie bo ja się boję. Taa ciążowe hormony są tak nieprzewidywalne jak nasza cukrzyca:DWiolad lubi tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g