WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Cukrzyca ciążowa
Odpowiedz

Cukrzyca ciążowa

Oceń ten wątek:
  • Dominika89 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzusiax trzymaj się w tym szpitalu. Dasz rade ;)

marzusiax lubi tę wiadomość

h4py1w9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2017, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika89 wrote:
    U mnie dwie lewe ręce męża w kuchni są tylko i wyłącznie wina mojej wspaniałej teściowej. Do dziś jemu wszystko podtyka pod nos i robi z niego nieudacznika kulinarnego. Ciagle smaxy te okropne kotlety zeby Damianek sobie raczek np o nozke z kury nie ubrudzil. Masakra mowie Wam ;) ale jak jyz wspominalam rozbilam jej rodzine wiec to zazdrosc ;)
    Nie jestem w stanie NIC na nim wymoc :( a mój brat tak super gotuje ehh zero sprawiedliwości. Wiec ciasto na pizze odpada :(
    wiadomo, że to wina teściowej - one zawsze są winne :D dlatego ja sobie postanowiłam, że jeśli kiedyś dorobię się syna to będzie od małego pomagał zarówno w kuchni i przy sprzątaniu jak i tacie w "męskich sprawach". Jego przyszła żona będzie miała najwspanialszego męża pod słońcem, który zarówno ugotuje, posprząta jak i wyremontuje dom ;) Córka zresztą też będzie tak samo chowana, żeby nawet bez faceta potrafiła sobie coś w domu naprawić - bo czemu nie :)

Dominika89 lubi tę wiadomość

• Dominika89 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka super podejście. Niektórzy zapominają ze nie wychowują dzieci dla siebie tylko przede wszystkim dla innych. Mój brat zrobi wszystko czy to w kuchni czy w remoncie. A mój mąż stara się bardzo nie powiem bo jego ojciec totalnie dwie lewe ręce nigdy w domu nic nie zrobi (NIGDY nie sprząta i nie pomaga...) mama w zasadzie to samo jada na babci męża taka prawda. Ona im w tygodniu sprząta i gotuje wiec mój mąż i tak jest milion razy lepszy, ale do kuchni nawet wolem go nie zaciagne. Niestety, ale choć serce ma dobre :)

.kropka. lubi tę wiadomość

h4py1w9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2017, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2021, 01:47

marzusiax lubi tę wiadomość

• Kredka123 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie co... ja sie nie zgodze ze zawsze to wina tesciowej hehe. Moj byl tez obskakiwany w domku przez mamusie i tatusia. Rano ojciec wstawal o 5.00 robil mu kanapki do pracy, wieczorkiem kolacja do lozka, ogólnie nigdy w domu nic nie gotował a jak sie do mnie wprowadzil to zaczął robic wszystko i powiem Wam ze mu to wychodzi. Zrobi zupe, upiecze ciasto, lubi cos sam powymyslac. Ja osobiscie jestem w szoku ze tak szybko ogarnął kucharzenie. Ale moze to zasluga tego ze jego ojciec gotuje i sie napatrzyl w domu. Moze ma to po nim. Tak czy siak ciesze sie ze to ma :-)

A ja po bulce slodkiej z Biedry 96. Chyba jednak bede rodzic ;-)

Justice, .kropka. lubią tę wiadomość

96xftgp.png
  • Kredka123 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj byly mąż nawet sobie obiadu nie odgrzal. Nie potrafil parowek ugotowac. Jak wyjechalam na szkolenie wojskowe na pol roku to moja mama musiala mu obiady dowozic. I tak po 17 latach nadskakiwania ktos w koncu gotuje dla mnie ;-) Cudownie ;-)

Dominika89, .kropka. lubią tę wiadomość

96xftgp.png
  • Dominika89 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kredka może tak być ze rodzisz ;)
    Ja osiągnęła sukces! Ogolilam się! Hehe jakbym maraton przebiegła poważnie :)

Justice, .kropka. lubią tę wiadomość

h4py1w9.png
  • Dominika89 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I pomalowalam paznokcie ach ;) cudownie a teraz leżę i odpoczywam :)

Justice lubi tę wiadomość

h4py1w9.png
  • Kredka123 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika mnie to jutro czeka bo mam wizyte u gina. Juz mi slabo na samą mysl hehehe.

96xftgp.png
  • Dominika89 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja dziś to uczyniłam bo mam gina hehe :D ja tam myśle, ze jego to ani ziębi ani grzeje, ale ja czuje dyskomfort hehe :D

h4py1w9.png
  • Dominika89 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/543906d45d59.jpg

Za chiny nie umiem tego przekręcić bo ciągle i tak na bok wrzuca, ale pośmiejecie się z mojej głupawki i dostępu do selfistica hehe hehe :)

Justice, marzusiax, Spirit, Rosolina lubią tę wiadomość

h4py1w9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2017, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika89 wrote:
    Dlatego ja dziś to uczyniłam bo mam gina hehe :D ja tam myśle, ze jego to ani ziębi ani grzeje, ale ja czuje dyskomfort hehe :D
    mam tak samo :D w ogóle wydaje mi się, że mimo wszystko gin to też facet i nawet jak tego nie okazuje, to sobie wyrabia opinię :P a kobiety ginki omijam bo mam uraz haha :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 12:20

• Dominika89 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie cierpie kobiet ginekologów. Do żadnej się nie wybieram w żadnym razie i nie chce nawet o nich słyszeć. Zawsze trafiłam na jakąś podupczoną i nie dość że diagnoza z czapy to jeszcze zawsze ból niesamowity. A u faceta zupełnie inaczej :D

h4py1w9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2017, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2017, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Dominika89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2017, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja też zawsze jakoś słabo trafiałam jeśli chodzi o kobiety, więc zapobiegawczo je omijam :D

• Dominika89 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justice wrote:
    Dominika super laska z Ciebie :). A brzusio cud-miód :)

Noszę bardzo podobne okulary:)
    Dziękuję bardzo :) Okulary z vision express :)

h4py1w9.png
  • Kredka123 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika jak Ty super wygladasz, ta ciąża naprawdę Ci służy. A buzke masz tak sympatyczną ze nie moge sie napatrzec ;-)

Ja do kobiety gin sie nigdy nie wybrałam. To wbrew mojej logice. Nie potrafie sie wywalic przed kobietą a jeszcze zeby mi tam grzebala to już wogole wydaje mi sie to dziwne. Ale jak ktoras chodzi to spoko, kazdy ma jakies swoje oczekiwania. Nie oceniam zeby nie bylo. No moze do mamyginekolog bym sie przeszła hehe.

Dominika89, Justice lubią tę wiadomość

96xftgp.png
  • Spirit Autorytet

Wysłany: 8 marca 2017, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika ale jesteś niepodobna do siebie z Avatara :D tam taka poważna ;)

2017 #1
    2019 #2
    :D
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2017, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kredka "Nie potrafie sie wywalic przed kobietą" - śmiechłam (nie wiem czemu bo myślę podobnie, chyba to ten dobór słów) :D

a co do dziwnych sytuacji to i przy facecie może być dziwnie. Przypomniał mi się wzrok (rozmarzony/zamyślony?) pewnego młodego ginekologa przy robieniu usg na moje krocze. To dopiero było dziwne haha :D a facet około 30, bardzo przystojny... mam nadzieję, że to tylko tak wyglądało a myślał o tym co musi kupić po pracy :P

‹‹ 1487 1488 1489 1490 1491 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ