Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez sie nie moglam doczekac prasowania tych ciuszkow, myslalam sobie jakie to bedzie rozkoszne prasowac takie malusie ubranka. I co?.... myślałam ze mnie cos trafi, jakas masakra jak to prasowac sie nie da. Żelazko za duze, nie wszedzie wlazi i ogolnie zajmuje to w cholere czasu hehe. A miało byc tak pięknie
Elaria, Dominika89 lubią tę wiadomość
-
Dominika89 wrote:No może i tak, ale nie wpadłam na to że może być inne hehe. Mózg ciążowy
Ja tylko mam nadzieje ze to po ciąży mija bo moj facet juz jest u kresu sil. Ja sama siebie nieraz nie moge sluchac, zanim cos zatrybie to mija pare dobrych minut. GDZIE JEST MÓJ MÓZG -
Ja dziś dzwonie do mojego i mówie, ze w sobotę MUSIMY jechać do ikea bo potrzenuję przekłdek do szuflad i tylko tam są. I nagle cisza w telefonie. I słysze śmiech i pytanie męża: a na allegro patrzyłaś? a ja mówie że nie bio to tylko w ikeii znajdę, po czym cisza u mnie i myślę no tak... allegro...
Ja mam wrażenie że mi pół mózgu zabrano
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No wiec ja po wizycie, niedawno wrocilam. Położna mowi ze do terminu nie wytrzymam bo brzuch juz nisko i na ktg skurcze. A lekarz twierdzi ze szyjka jeszcze dluga. I komu wierzyc? Położna chciala sie zakładać z lekarzem hehe. No zobaczymy, czas pokaże.
Wiolad te jelitowki to najczesciec dzień gora dwa, wiec moze jutro juz bedzie ok. Trzymaj sie dzielnie. -
nick nieaktualnyWiolad, współczuję choroby. Zdrowiej szybko. Może poświęć jakąś plastikową miskę na te pawie? Ja mam taką kuchenną wyższą miseczkę, bo u mnie jelitówka była na dwa końce, jednocześnie musiałam korzystać z muszli i miski. I tak już ta miska została w łazience pod umywalką. Nawet w ciąży wolę do niej niż podziwiać porcelanę.
-
nick nieaktualny