Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Justice nie to nie oczyszczanie niestety:-\
Kredka super, ze wizyta udana. A ile waży Twój maluszek?
Gluko poszedł w kąt dla mojego spokoju. Wlasnie zjadlam 1 posiłek (2sucharki) od ponad 12h. Jak nie oddam do rana, to będzie dobrze
Elaria zainwestowałam
Dziękuję za słowa otuchy dziewczyny -
Ze mna juz lepiej, za to męża rozkłada. Aaaaaa mam już kuźwa dosyć tej izolatki w domu. Od tygodnia cały czas cos. Zła już jestem. Od 3 dni odchodzi mi czop. Zaczęło kłuć w pochwie. Dzisiaj w nocy kłuło tak, ze sie wybudzalam. Oby to wszystko przeszło zanim zaczne rodzić.
-
nick nieaktualny
-
Elaria , do wczoraj to juz wyklinałam pod nosem ze chce juz bo ciężko, bo zgaga. Ale jak mi położna powiedziała ze mi brzuch opadł i nie dochodze do 24go to siedziałam w poczekalni z oczami jak 5 złotych. Jaka ja jestem panikara to szok hahaa. Sama nie wiem co lepiej
Wiolad ciesze sie ze chociaż Tobie troszke lepiej. A jak Ci ten czop odchodzi? To on moze w kawałkach? -
nick nieaktualny
-
Tini ja tak miałam. Lekarz powiedzial ze jak brzuszek rosnie to się więzadła rozchodzą i to tak boli podobnie jak na okres. Miałam tak kilka razy w ciągu ciąży właśnie jak widziałam ten przyrost brzuszka. Ale oczywiście nie powiem Ci ze masz tak samo, jak sie martwisz to lepiej skonsultuj to z lekarzem. Ogólnie bóle brzucha są częste w ciąży i nie zawsze świadczą o tym ze cos sie dzieje
-
nick nieaktualny
-
Tini mnie też często bolał brzuch tak okresowo + plamienia. U mnie był robiony posiew z pochwy, w ktorym wyszły bakterie - konieczny był antybiotyk. Jeżeli Cie to niepokoi, to skontaktuj się z lekarzem. U każdego taki ból może oznaczac coś innego. Chociaż zazwyczaj sa to normalne bóle ciążowe:-)
A brzuch twardnieje mi intensywnie od 17 tyg. do nadal i jest ok
Ja dalej w łóżku, a mężowi juz nic prawie nie jest. Poszedl rano do lekarza wziął 2 tabletki i jak nowonarodzony. A w moim brzuchu nadal gejzer. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny