Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Justice moja diabetolog w sumie mi nie mówiła od kiedy mam odmierzać tą godzinę. Ja zawsze mierzę godzinę od zakończenia posiłku. I na ostatniej wizycie też mówiła żebym trzymała się normy do 120, pojedynczymi wartościami do 140 sobie nie zaprzątać głowy, ale nie szaleć tak żeby po każdym posiłku było powyżej 120.
Justice, Princesska lubią tę wiadomość
-
Justice wrote:Dobry wynik Justa87:) Tak trzymać
Mam pytanie dziewczyny - w związku z nowymi normami jakie teraz macie zalecenia od Waszych lekarzy - mierzyć godzinę od rozpoczęcia czy od zakończenia posiłku?Justice lubi tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Kochane moje. Myslalam ze przetrwam nocke i zrobia cesarke dzisiaj. Ale o 22 zaczął sie normalny porod. Niestety lekarze ciągle na bloku operacyjnym bo tej nocy bylo 6 cesarek wiec ja musialam czekac. To byl koszmar, skurcze okropne co 4/5 min a najgorsze jest to ze niepotrzebne bo i tak czekalam na cesarke. Wkoncu mnie wzieli i o 2.57 przyszedl na swiat moj synek Bartuś. 4130g , 59 cm. Jest cudowny. Cukry u niego w normie, ja jeszcze nie mierzylam bo i tak nic nie jem wiec nie ma po czym. Cyca ciaga cudownie, łapie książkowo. Troche boli, przyznaje ale daje radę.
A jezeli chodzi o cesarke to jest jakas tragedia, dzis pol przytomna, boli jak jasna cholera. Najgodzej ze jestem w tym nielicznym procencie kobiet na ktore nie dziala morfina. Jade tylko na paracetamolu, szalu nie ma. Ale jestem szczesliwa i to jest najwazniejszeElaria, gaja_1, Princesska, Justice, milagro, Dominika89, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny