Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAdres obrazka, który chcesz wrzucić musi się konczyć literkami .jpg
Spróbuj przez stronę http://www.tinypic.pl/
Tam po wrzuceniu zdjęcia masz "Bezpośredni link do pliku", czyli właśnie adres obrazka zakończony jako .jpg to ważne, żeby po tym .jpg nie było już żadnych innych dopisków. Kopiujesz adres i wrzucasz między oznacznikami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mogę bezkarnie zjeść pasek czekolady mlecznej, nie wywala mi po tym cukru. Unikam ze względu na kalorie, a nie cukier.
Wiolad, wyszło duże... bo ja wiem? Może po prostu plik duży? Ja zwykle zmniejszam sobie zdjęcia, zanim je wyślę w internet. Używam podstawowego programiku do obróbki zdjęć (pomniejszam, powiększam, przycinam, redukcja czerwonych oczu) nazywa się Fastone Image Viewer. -
nick nieaktualny
-
Kredka GRATULACJE
Macie przecudownego synka
ach jest słodki
Justice tak ja kiedyś zgubiłam cały dzień ale jak i gdzie to do dziś nie wiem
Odebrałam w końcu wózek jestem szczęśliwa
Jedyne co mnie dziwi dziś cały dzień boli mnie chyba spojenie i mała tak daje na dole czadu ze ho ho
A w ogóle to zjadłam dziś 3 kromki chleba białego z masłem szynka serem do tego słodka herbata sok pomarańczowy 300ml i 130 po godziniechyba będę rodzic hehe
-
Ehhh po pierwsze to ja tej kropli nie.umiem wycisnac tzn nie wyciskac ale zeby sama byla i pomagam troche...po kolejnych dwoch posilkach 133 i 140...to chyba srednio...Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
nick nieaktualnyJusta, ja tez muszę troszkę pomoc kropli. Lekko naciskam opuszek po nakluciu.
Daj sobie czas na nauke diety.
Byłam dzis u diab. Pocieszyla mnie, ze duza waga dziecka to nie wina cukrzycy przy moich unormowanych cukrach.Justa87, Justice lubią tę wiadomość