Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a jak z wasza waga? Bo ja jak zaczęłam dietę to chudne miesięcznie 500g co nie jest chyba dobre? już 3 miesiąc Tak mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 23:20
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ja przytylam 0,5 kg
i wiecie co, wczoraj bardzo źle sie czułam wieczorem i nie dałam rady poprostu zjeść posiłku nocnego bo myslalam ze zwymiotuje i cukier rano 92! Szok. Dzis tez tak spróbuje..
i mąż mnie zaraził, tak mnie gardło bolia za oknem taki deszcz buuuu
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No widzisz Elaria niektore kobiety rodzą duże dzieci
Np ja, Kredka i cukrzyca nie ma nic dorzeczy.
Ana nie przejmuj się, Jezeli nie masz ketonow, a z dzidzia wszystko ok, to nie ma sie czym przekmowac. U mnie do wykrycia cukrzycy przytylam 5 kg, pozniej schudlam 1 kg, A przez nadtepne 3 miesiace diety przytylam ten 1 kg. Bilans końcowy 5kg na plusie. Dziecko 3830, wody łożysko i w ostatecznosci mniej niz waga wyjściowa. A np nasza Dominika ma 8-9 kg mniej od wagi wyjściowej. Na diecie tylko chudnie -
Hej dziewczynki:)
Jejka ale się tutaj dzieje a tylko pół dnia mnie nie było:)
Co do pryszczów to jak na mnie to w I trymestrze miałam ich bardzo dużo na twarzy, szyi i dekoldzie. Teraz tez bywaja ale mało i wlasnie dzisiaj mi wyszły dwa po jednym na każdym policzku hehehe. MOja bratanica jak była w ciąży mowiła ze fatalnie wyglądała i chłopca urodziła, no zobaczymy jak to u mnie będzie:)moja rodzinka powiedziała ze inaczej wyglądam ale ładniej, promienna jestem:)
Wiolat witaj:) tak masz racje bo jak na razie to musiałam schudnąć trochę ale czwarty dzień moja waga wskoczyła o 0,9 kg, a jestem w piaty miesiącu:) ciesze się ze trochę drgnęła w góre. Fakt mierze się w udach i biodrach a tu stoje w miejscu czyli moje słoneczko rosnie:)
Justice mój lekarz tez mi karze mierzyc godzine po posiłku
Kredka gratuluje przecudnego przystojniaczka!dużo cierpienia ale jak widać warto:) jejka jak ja już nie mogę się doczekać az łezka mi poleciała hehehhe
Co do czekolady to ja jem dosyć często ale tylko gorzka a wiadomo ze taka tez ma cukier ale o wiele mniej -
nick nieaktualny
-
Justice spokojnie, jak zwykle wszystko bedzie ok
Starszy jak narazie całuje, glaszcze, podbiega do kolyski i wola dzidziJak jarazie ogarniam, moj maz ma miesiąc wolnego-2 tyg L4 na mnie i 2 ojcowskiego.
Dominika zdróweczka
Elaria na pewno opanują Twoje ciśnienieDaj znac po wizyce.
A ja dziś odhaczam ostatnią z rzeczy z listy poporodowej -pierogi
Kredka jak sie czujesz w pierwszej dobie bycia mamusiąJustice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiolad, a to mi dałaś do myślenia z tym L4 na żonę... w sumie racja, mam mieć CC, to chyba mógłby wziąć zwolnienie, żeby się mną zająć, co? Bo miał brać urlop, a po co marnować urlop, skoro można inaczej. Fakt, L4 mniej płatne, ale czas bezcenny.
A jak to załatwialiście? -
nick nieaktualny
-
Nam wypisala moja ginekolog. Poprzednio też gin. nam wypisala. Dokladnie jak mówicie, po co marnować urlop. Elaria u Ciebie w ogóle nie będzie problemu, bo bedziesz miec cc, wiec szpital wystawi. Justice jak jest fajny lekarz na rejonie, to nawet w przychodni wystawia, jak się zagada
A Twoj gin. tez nie powinien problemu robic. To jest cos co sie nalezy i mozna to wykorzystać w przeciągu 12 miesięcy od porodu
Justice lubi tę wiadomość