Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja dziś w nocy miałam pierwszy raz chyba skurcze przepowiadajace
ból jak na okres i myślałam że z łóżka nie zejde ale trwało krótko i raz
ciekawie się zapowiada hehe
A propo cukru na czczo. Jadłam o 21 wstałam teraz i 84... u mnie chyba im dluzsza 0rzerwa tym lepiej ale już mnie brzuch z głodu boli -
Justice wrote:Marzusiax co u Ciebie? Będą Ci już wywoływać poród?
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Dominika ja nie wiem jak to z tymi przepowiadającymi, ale miewam takie skurcze, że czuje mocny dyskomfort a na ktg cisza. Raz na jednym ktg zapisał się jako 100, ale to chyba za każdym razem powinien się zapisać a nie tylko raz. No chyba, że źle ktg podpinają
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Jak pomyśle o Wielkanocy i jajkach z majonezem to aż mi ślinka cieknie
tez bym chciała juz ciepełko ! Założyć cos obcislego zeby brzuch pokazać światu
jakas sukienkę
Dzis w nocy byłam siku z 7 razy! Tak sie nie wyspalam ze szok. Pierwszy raz mi sie tak zdarzyłoa i cukier z rana 96. Ale juz nie mam siły sie przejmować.. w ten czwartek w koncu na to szkolenie z cukrzycy ide
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja mam od niedawna wrażenie ze ciagle mi sie chce siku
a jak ide wcale duzo nie siusiam.. zapalenie pęcherza wykluczam bo nie boli mnie nic, moze poprostu jest taki nacisk na pęcherz i musze sie do tego przyzwyczaić...
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki pochwalę się
wczoraj byłam na usg połówkowym i nareszcie dowiedzieliśmy się kto mieszka w moim brzuszku - to będzie dziewczynka
Tak trochę podejrzewałam, że może być córka. Mąż przez cały czas miał nadzieję na chłopca. Dzidzia zdrowa, parametry wszystkie w normie.Margaret.Se, Justice, marzusiax, Princesska, hana244, Elaria, Spirit lubią tę wiadomość