Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Elaria wrote:Hmmm mnie to sie kojarzy z bolem watroby. Mnie zaczynala bolec od plecow wlasnie. Ale to tylko moje skojarzenie.
-
nick nieaktualny
-
Tak dziewczyny ja juz po:) dziekuje za spedzone chwile, wszystkie rady:) wiem, ze malo sie udzielalam ale czytalam w miare na biezaco:)
Tomaszek urodzony w 38t i 2 d (2870g 52cm) o 22:15:) 14.04Spirit, ana1122, Justice, Dominika89, Princesska, Nitka_lutowa, Rosolina, Kredka123 lubią tę wiadomość
-
karolyn wrote:Tak dziewczyny ja juz po:) dziekuje za spedzone chwile, wszystkie rady:) wiem, ze malo sie udzielalam ale czytalam w miare na biezaco:)
Tomaszek urodzony w 38t i 2 d (2870g 52cm) o 22:15:) 14.04 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny o 3 wynik 101 o godzinie 6 -108 umylam ręce mydlem a o 7 juz bylo 97 i mylam aby sama woda jednego palca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2017, 07:03
-
nick nieaktualny
-
Justice wrote:To już Ci tyło dwa tygodnie zostały
Zobaczymy czy dziecko mamusi posłucha
Ana ja się za bardzo nie znam, ale skoro i tak się budzisz ba pomuar to może mały posiłek nocny?
2017 #1
2019 #2
-
Spirit wrote:Dokładnie 28 wieczorem jak mąż z pracy wróci
Ana ja się za bardzo nie znam, ale skoro i tak się budzisz ba pomuar to może mały posiłek nocny?
Zobacze dzisiaj spróbuje zjeść jakaś kromke chleba -
Karolyn gratulacje
Życzę Wam dziewczynki spokojnych radosnych Świąt w gronie rodzinyI nie bójcie się zjeść czegoś słodkiego
Ja kolejne święta będę musiała się ograniczyć z jedzeniem dobroci, niby nie ma diety matki karmiącej ale jak są problemy z brzuszkiem u maluszka to jakoś tak człowiek podświadomie myśli ze to co się je ma na to wpływ.
No i kciuki trzymam za kolejne szczęśliwe rozwiazaniaPozdrawiamy z Tosia
Dominika89, Justice, ana1122 lubią tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
nick nieaktualny
-
Dziewczynki moje drogie. Chcialam - Wam zyczyc zdrowych i pogodnych Świąt oraz smacznego jajeczka. Zeby cukry po wszystkim byly niskie a dzidziuchy w brzuszku zdrowo rosły. Brakuje czasu zeby do Was zagladac ale pamiętam i w wolnych chwilach Was poczytuje. Bartus wymaga duzo uwagi i cierpliwosci, dobrze ze jeszcze moj Rafał jest z nami ale od czwartku juz wraca do pracy wiec bedzie jeszcze ciezej.
ana1122, Justice lubią tę wiadomość