Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.kropka. wrote:a to chyba zależy od tego jaką butelkę wybierzesz, bo z tego co widziałam to każda firma ma swoje - nie wiem czy są zamienniki, które nie będą ciekły
-
Patrzyłam na te swoje butelki z canpola to są antykolkowe nawet nie wiedziałam że takie mam:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 12:57
.kropka. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Boże dziewczyny wróciłam z ostatnich zakupów i prawie padlam w sklepie poważnie. Zostawiłam wózek w kolejce poszłam po soczek ostatkiem sił z mroczkami przed oczami wypiłam i dopiero mi lepiej się zrobiło. Ja pierdziele paskudne uczucie.
A co do pieluszek z wycięciem to mam babydream, pampersy i te z Lidla tez maja wycięcie. Jedynie moje dada nie mają bo zamiast 1 wzięłam 2. Chce zobaczyć jak dupka mojej Kluseczki do nich podejdzie i wybiorę wtedy których używać
A w ogóle wczoraj pan doktor kazał mi męża molestowac bo mam długa szyjkę hehe. 2 tygodnie temu było 4,6 a teraz 3,5. Mówił ze się skraca ale trzeba jej pomagać. Wiec musze męża przydusic w przyszłym tygodniu no i mój pasek ciążowy przewidzialA zaraz idę piec ciasta tak wolno trzeba coś juz robić
-
nick nieaktualny
-
Justice tak mysle ze to niedocukrzenie bo nigdy tak nie miałam w ciazy i niby przed wyjściem jadłam ale wiadomo duszno i stać ciągle ale pamietalam ze w razie czego soczek pomarańczowy i od razu jak ręką odjal i w domku obiad i jest ok
Dokładnie zlecialy te tygodnie niesamowicie naprawdę -
nick nieaktualnyco do okrywania ja mam 2 duże pieluchy 120x120 muślinowe (100% bawełniane), mięciutkie i przewiewne, o wiele przyjemniejsze niż tetrowe i własnie z zamiarem stosowania jako "kocyk" latem lub do otulania (jeśli dziecko pozwoli
). Bardzo fajne ale w Polsce niestety nie widziałam, swoje zamówiłam z aliexpress po 15zł za sztukę
Dominika Ty szczęściaro już niedługo będziesz śmigać na porodówkę... ja do czerwca to chyba oszalejęNajchętniej to bym już poszła urodzić, bo mi ten brzuch zaczyna bardzo przeszkadzać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 15:30
-
Kropka tak ja po Świętach juz mogę rodzic nie obrazę się hihi
A ja już piekę dwa ciasta sernik i szarlotka mniam a zapachy niesamowite
A co do brzucha to powiem ze mi nawet jak chodzę jest ok, ale przy lezeniu nie umiem się już z boku na bok przetoczyć.kropka. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja mam ciekawostkę cukier mierzony O 6 godzinie 91 A potem poszlam na pobranie krwi I przy okazji zbadalam glukoze o godz 8 juz 98 jak to jest
-
nick nieaktualny
-
Dominika89 wrote:Ana z głodu organizm zrobił wyrzut glukozy i stad ten wynik. Luz z nerwów np. Ja kiedyś rano wstałam i 90 poszłam na pobranie prawie zemdlalam z głodu i było 107, wróciłam do domu i juz było 90. Zdarzają się takie wyrzuty.
-
Widzę że nie tylko ja mam problem z zgaga:-( A ja się dziś rozpieszczam miałam ochotę na sernik to sobie zjadłam A co tam A teraz zjadłam dorsza z kalafiorem:-) już myślę O kolacji:-D