Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oczywiście, że jak będzie trzeba dam radę. Robię zastrzyki w brzuch od początku ciąży, więc i z tym się pogodzę. Bo, przecież czego nie zrobimy dla naszych Skarbów
-
nick nieaktualny
-
Justice wrote:A od kiedy zaczęły spadać? Od którego tygodnia ciąży? Przyznam, że czekam niecierpliwie na ten dzień
Od jakiegoś tygodnia tak mam, czyli powiedzmy, że po 36 tc. Ja właśnie nie wiem jak mam w związku z tym jeść, bo np. zjadłam sobie po obiedzie od razu cukierka i ciastko a cukier 94Ale boje się bardziej szaleć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rodzic to ja rodze od tygodnia bo mam cały czas skurcze tylko nieregularne
A co do cukrów dziś, zjadłam danio i po jakimś czasie mi dziwnie. Mierze 78... zjadłam 2 rzędy czekolady bafziewanej i popilam sokiem bo jak mierzylam to aż mi się ręce trzeźwy 80. Zjadłam prawie całą tabliczkę kulka szklanek soku i dopiero odbiło do 100... nie ogarniam dzisiejszego dnia
2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualny
-
Dominika89 wrote:Urodziłam SN. Do końca prawie wyłącznie bóle krzyżowe. Myślałam że popełnie harakiri
później się odezwę
Dominika89 lubi tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
Powiem wam, że do 7-8 cm szłam na swoich skurczach i było ok. Jak dostałam oksy to się zrobił dramat i mało tego ciągle musiałam leżeć bo ktg coś dziwne. Gryzlam łóżko i słyszało mnie całe miasto
ale taki mój urok
a Hania ma 55cm i waży 3340
jak wrócę do domu to wstawię zdjecie
czyli pewnie czwartek piątek
Nitka_lutowa, Spirit, Princesska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje Dominika
Super, że już po wszystkim. A Hania wymiary idealne
A teraz buła i gluko w kąt
Dzielna kobitka z Ciebie z resztą jak my wszystkie. To teraz Spirit Twoja kolej, nastepnie Elaria i Justice. Chyba nie pominęłam nikogo
Heleneczka a co u Ciebie ?Dominika89 lubi tę wiadomość