Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Współczuję bólu. Ja powiem szczerze, że ten poród wspominam tak miło, ze moglabym co tydzień rodzic tak jak teraz. Tylko byle w ciąży nie chodzić
U mnie od porodu power na maksa i euforia,az jestem zdziwiona. Myslalam, ze bedzie inaczej tzn. zmeczenie itp
Justice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Domi gratulacje. Życzę szybkiego powrotu do sil i zdrówka dla Was
Buziaki dla Hani od cioci i Tosi.
No i dalej trzymam kciuki za kolejne słodkie mamy. Lekkich porodów dziewczynyDominika89, Justice, Wiolad lubią tę wiadomość
Tosiu czekamy na Ciebie
30 tc - 1430g 34tc- 2182g -
A ja dziś mierzyłam cukier na czczo 101 potem 100 Ale mówię nie możliwe że taki wysoki bo już ponad 100 nigdy nie mam więc zmierzylam znowu i wyszło 94 A potem dla pewności jeszcze raz 96 I jaki zapisać?
-
Pierwsza noc za nami i było super
a apropo cukru to 3 godziny po porodzie miałam 300 fajnie nie
jak to zobaczyłam to prawie z łóżka spadlam, a sprawdziłam bo po kangurowaniu omdlalam w łazience niestety i byłam ciekawa czy to niski czy wysoki cukier. Ale u Malutkiej ok cukry i wszystko. 10 pkt dostała
ana1122, Princesska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Spirit lepsze wyzsze cukry niz nizsze wiec sprawdzaj w nocy czy za bardzo nie leci i faktycznie moze oznaczac to zblizajacy sie porod wieeeelkimi krokami:)
Ana to normalne ze jak mierzysz kolejny raz to bedzie inny cukier. Zawsze sie waha z innej kropli krwi takze albo zapisuj srednia albo pierwszy albo najnizszy jak chcesz skoro jest nieduza rozbiezosc -
nick nieaktualny
-
Ten co pokazuje więcej to diagnostic dostałam z waszawy na karowej i tam W ogóle norma tylko do 120. A te co mniej Accu check performa i norma do 140
-
nick nieaktualny