Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety był powód (wiek i niskie pappa), a amnio nie chciałam i była bez sensu przy ciągłych krwawieniach.
Mi się dawno znudziło powtarzanie posiłków, ale teraz to nawet wygodne, bo nie trzeba kombinować, co na kolację...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2017, 11:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:Onna
Ale już z górki
Mam nadzieję. Niepewność lekka jest.
Za to teraz z innej beczki - mieliśmy wczoraj mocne przytulenie do słupa garażowego na podjeździe. Koszty: klosz lampy, wgięta blacha i najwyraźniej spalone sprzęgło (+ z automatu wyższe cukry...).
Kurcze, z auta korzystam codziennie. Drugie auto też w warsztacie, żeby było zabawniej i jeszcze większe koszty naprawy.
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:A mialyscie powód że robilyscie nifty?Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
nick nieaktualny
-
Pierwsze prenatalne u mnie w mieście wzorowe, na połówkowym podejrzenie przegrody międzykomorowej i skierowanie do Roszkowskiego. Tam okazało się, że to złożona wada serca, operacyjna (dwie operacje) ale mieliśmy się upewnić że genetyka ok. A fałd karku u Roszkowskiego 9mm. Niestety wyszedł zd a wtedy te operacje są obarczone dużo większym ryzykiem, często się zdarza że dzieci umierają podczas pierwszej z nich. W dniu ostatecznego usg okazało się, że serduszko przestało bić. Więc teraz usg niby od razu u Roszkowskiego więc miałam jako taką pewność że w usg ok ale i tak wolałam się upewnić. A amnio to dla niego rutyna dlatego proponował mimo prawidłowego usg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2017, 22:45
Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
nick nieaktualnyehhhhh Kazio nawet nie umiem sobie wyobrazić co czułaś
najważniejsze ze teraz maluszek zdrowy !!!!
ja chyba odwołam diaba od 3 dni cukry idealn na czczo max 87 i tylko jedne przekoroczenie w dzien -144 napisze do niej smsa czy moze zostanie wizyta na 5.10 jak poczatkowo byla ustalona. WIdocznie mała gdzies uciskała na trzustke:) -
Najlepszą terapią była następna ciąża zwłaszcza, że niedługo przed połówkowym bratowa pochwaliła się ciążą i "po wszystkim" ciągle musiałam o tym słuchać. Nie wspominając o sąsiadce, która miała termin prawie taki jak ja. Ale teraz żyjemy teraźniejszością.
A ja wczoraj nie zjadłam ostatniej kolacji. O 21 zjadłam kolację (makrelę w pomidorach i chlebek), po godzinie 108 a potem usnęłam i już nie wstałam na jedzenie. Dzisiaj cukier 80 i... Brak ketonów! Może paski się popsułybo wstałam też późno bo o 8...
Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka