Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Pisałam wam że w planach miałam swiezutka buleczke z konfiturą truskawkową, gdzie to konfiturę miałam w torbie do szpitala a bułki-najświeższe-miał mąż kupić
I co?
Konfiturę pozarlam prosto ze słoikabyła jak znalazł na spadek cukru
A potem buły się odechcialo -
Ło matko Kassie na prawdę bym mężowi kazała jeść to samo i ciekawe czy by tak samo robił... Mój mnie wspiera. Zawsze szuka dobrego chleba, a jak zadzwonię do niego że coś "przeskrobałam" to pyta jaki po tym wynik ale z troski a nie chęci rozliczania. Ogólnie mi dogadza w kwestii jedzenia, kupuje dobrej jakości jedzenie a sam mógłby zjeść byle co. Aż go ochrzaniam że ja jem rybę za 5zł za puszkę a on chleb z pomidorem...Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
nick nieaktualnyKurde i walek
Dalam wyzej tak w polowie uda i wyciagajac igle polowa wylecialo tak jak na poczatku jak sie uczylam. Co blizej kolana sie nie zdarza. Jakby cialo bylo zbytnio zbiteWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2017, 21:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ten sam zestaw co wczoraj-4paluszki i sałatka z pomidorów(gdzie zjadłam co najmniej 2duże sztuki malinowych)i dziś wynik 107 (wczoraj 127)
No i właśnie piję kubek gorącego mlekaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2017, 21:47
Kassie lubi tę wiadomość
-
Tzn nie to, ze robi mi wyrzuty jakies tylko sam wzrok mowi wszystko
ja wiem, ze martwi sie o dziecko itd, ale ja gdzies w tym wszystkim tez jestem. A ja jedzac nawet ketchup czy knoppersa to czuje sie jak takie male dziecko, ktore cos robi wbrew rodzicom
mimo, ze wiem ze cukier mam po tym ok. A jak zaczynam marzyc, ze do torby do szpitala spakuje zelki i inne dobroci, to tego nie potrafi zrozumiec. Wg niego powinnam dalej byc chyba na takiej diecie jak teraz bo inaczej bede miec cukrzyce. A szkoda gadac, dzis mam chyba jakis slaby dzien
-
Jestem tego samego zdania. A kazdy organizm jest tez inny i u kazdego jest inaczej. Kiedys znalazlam na jakims forum, ze jedna dziewczyna w ciazy miala cukrzyce ale arbuza mogla jesc w dowolnych ilosciach. A niby arbuz jest na liscie zakazanej
w zyciu bym nie pomyslala, ze po kawalku drozdzowego albo po knoppersie mam nizszy cukier niz po 2 kromkach rano
-
nick nieaktualny
-
No ja tak samo jakby sie tak zachowywał to by jadł to samo co ja bez ustepstw. Moj mnie wspiera i nawet sam czasem pyta czy moze bym noe zjadla czegos nie tak i wogole to dumny jest że sie poswiecam i nawet nie marudze. Tez juz myśle co bym zjadła zaraz po diecie ale jeszcze 7 tygodni gdzies zostało.
-
Dzien dobry
ja po porodzie zjadlam kinder buenomimo, ze niby nie powinno sie czekolady itp. Potem bylo juz tylko gorzej, bo maly ciagle plakal a ja sie obwinialam ze to przeze mnie.. wiec w rezultacie malo co jadlam. Tym razem nie bede taka glupia i bede jesc wszystko