Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
kamciaelcia wrote:W takiej sytuacji bylam w pierwszej i w drugiej ciąży. Na czczo wysoko=krzywa na poczatku ciąży. W pierwszej się udało, w drugiej cukrzyca, teraz nawet nie robiłam krzywej bo na czczo wysoko
-
Wczoraj po kolacji (2 kromki z serem zoltym i salatka-salata, ogorek, pomidor, papryka i kurczak gotowany cukier 134.. dzisiaj 2 parowki sokoliki, troche pomidora i ogorka kiszonego, 2 kromki z maslem i cukier 148/144.. skad taki wysoki cukier na wieczor? Na czczo i po sniadaniu, po kazdym posilku ok..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja z bialym nawet nie probuje, skoro po grahamie mam taki na wieczor
po 2h 104, czyli podobnie jak wczoraj mi spada. Tyle ze zlapalam troche dola, nie znosze tych ciaglych modyfikacji diety
do konca ciazy to nazbiera mi sie multum tych przekroczen..
-
Amus
Oj bylabym w szoku widząc te 200
Ten chleb na pewno z naszej miejscowej piekarni...ja już poprzednio wiedziałam że czasem zgrzeszyc mogę. Normy byly inne. Poza tym chcialam ladnie trzymac dietę. Dlatego teraz sobie tu pozwolilam. Czy ciemny czy bialy i tak jem kromeczke. Jednak różnica rano jest:po moim okolo 95, po tym 112
W domu nawet nie rozważam takiego chleba. Z resztą-mąż je inny więc bez sensu kupowac trzeci rodzaj. A jak nie ma to nie kusi