Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po wizycie mloda wazy ok 3980 wiec niezly klocek. Cc ustalone na przyszly tydzien. Teraz musze wytrzymac.
Cos mi sie wydaje ze ze insuline bede musiala jeszcze zwiekszyc bo przez tydzien moze wzrosnac zapotrzebowanie.Lyanna, Kassie lubią tę wiadomość
Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
anitka710 wrote:Lilka a na kiedy masz termin?
7 lutego z OM, lekarz powiedzial ze od 38 tyg szpital z uwagi na cc plus szyjka mi sie skraca i leze od 4 tygodni, licze ze szybciej urodze, 17 stycznua bede miala donoszona.anitka710 lubi tę wiadomość
-
lilka1984 normalnie zjadam taka pizze
na cienkim ciescie. Ale wybieram zwykla z szynka, serem i pieczarkami zeby za duzo skladnikow nie bylo. I brzegow nie zjadam bo tez sie juz przejechalam
i sos pomidorpwy do tego (chociaz po ketchupie tortex mam mniejszy niz z sosem pomidorowym). A i zauwazylam roznice po pizzy z dwoch roznych pizzerii
-
Po tej pizzy maz wzial sobie jeszcze deser brownie z malinami z lodami waniliowymi. Slinka mi tak leciala ze masakra
normalnie tez bym jeszcze deser pochlonela. Juz czekam az wybierzemy sie na deser w czworke. Synek to juz taki maly czlowieczek samodzielny jest
siedzi ladnie na krzesle przy stoliku, pije wode ze szklanki przez slomke, potem zajada z nami pizze
a deser z menu juz sobie wybral ale to zostawimy na lato przyszlego roku
anitka710 lubi tę wiadomość
-
Kamcia ojj bedzie napewno
nasz juz jest bardzo kumaty, bardzo duzo rozumie i idzie sie z nim dogadac
a o takim siedzeniu w knajpie marzylam od dawna bo zawsze to byla walka zeby cokolwiek zjesc w spokoju bo maly nie mogl usiedziec na miejscu. Tak sobie marze a przeciez bedzie druga dzidzia i trzeba bedzie to samo przerabiac od poczatku
anitka710 lubi tę wiadomość
-
Kassie wrote:Po tej pizzy maz wzial sobie jeszcze deser brownie z malinami z lodami waniliowymi. Slinka mi tak leciala ze masakra
normalnie tez bym jeszcze deser pochlonela. Juz czekam az wybierzemy sie na deser w czworke. Synek to juz taki maly czlowieczek samodzielny jest
siedzi ladnie na krzesle przy stoliku, pije wode ze szklanki przez slomke, potem zajada z nami pizze
a deser z menu juz sobie wybral ale to zostawimy na lato przyszlego roku
P.S. moja prawie dokładnie rok starsza od Twojego synka Kassie...Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
Dziewczyny moj syn juz samodzielny w prawie 100% wszedzie mozna z nim pojsc.
Przewijanie, kapiel czy nieprzespane noce to juz zapomnialan jak wygladaja i po 2 latach przerwy niemoge sie tego doczekac.
Prawie 3 lata czekalam na to dzieciatko wiec nie straszne mi to zycieCórcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012 -
anitka710 wrote:Ja chyba dzisiaj przeskocze o 2 jednostki... Co myślicie?
A minely 3 dni odkad jestes na 9j? Mi diablo po 3 dniach od zmiany dawki kaze dzwonic i jak nie ma efektu to zwiekszam o 2 lub 3 jednostki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2017, 08:46
-
lilka1984 wrote:A minely 3 dni odkad jestes na 9j? Mi diablo po 3 dniach od zmiany dawki kaze dzwonic i jak nie ma efektu to zwiekszam o 2 lub 3 jednostki.
lilka1984 lubi tę wiadomość
Córcia- 3 stycznia 2018
Synek- grudzien 2012