Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AnnaIzabela mamy czas, możemy trzymać
powodzonka
Kurcze mi się z kolei dzisiaj chce lodów takich carte d'or sernikowych z malinami albo jogurtowychgdyby do sklepu nie było tak daleko to pewnie bym poszła i kupiła. No i malować mi się dzisiaj nie chce, a to już dwa powody, żeby jednak sobie te lody darować.
No i co ja zrobię z litrowymi lodami, jak chcę tylko trochę?AnnaIzabela lubi tę wiadomość
Marysia 08.04.2018 -
E tam, może już oksy nie będzie potrzebna i do rana nie dotrwasz
kciuki w każdym razie.
Mam ochotę znowu zostawić męża z tą gadziną i pójść na spacer. Tylko musiałabym się chyba z nim w drzwiach minąć zanim zobaczy jaki syf w domudzisiaj to już nawet nie mam siły po niej sprzątać. A że za karę tv wyłączony to rozwala wszystko po kolei...
Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
A ja dzis na grupie mam z mojego miasta na fb przeczytalam ze maja remontowac oddzial polozniczy w szpitalu w ktorym chce rodzic. I na czas remontu bedzie zamkniete. I teraz niewiem czy zdaze się zalapac
pisza ze po swietach maja juz zaczac. Wiec jeszcze wybor szpitala bedzoe mnie czekal
a tutaj juz rodzilam i wiem jak wyglada wszystko itd.. I mam blisko bo z 5 minut autem. A do innego najblizszego jakieś 20km
-
Kassie to byłby paskudny pech... Ja też teraz mam zamiar rodzić w obcym dla mnie szpitalu i to jeszcze takim co ma najmniej miejsc i wiecznie odsyłają... Czasami zdarza się, że tylko w jednym z 4 szpitali w mieście są miejsca. I jak rodziłam córkę to tak było. Wtedy pojechałam do sąsiedniego miasteczka bo tamtejszy szpital miał fajne opinie. Tylko że ma 2 stopień referencyjności i troszkę bym się teraz bała chyba. Ale gdzieś urodzić musimy i nie zawsze możemy mieć na to wpływ...
anitka710 lubi tę wiadomość
Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
Ja sie witam z wynikiem 84. U mnie w mieście jest szpital z II stopniem. I te w okolicy najblizszej tez z takim samym stopniem. Gdybym chciala jakis wyzszy to krakow albo bielsko biala pewnie. Kazio Boisz sie rodzic w takim z II stopniem przez cukrzyce czy hakies inne powodt?
-
Boję się komplikacji u dziecka w związku z cukrzycą... Sama nie wiem czego się boję.
U mnie 89 i bez ketonów.
Iggi kuruj się! I niech Cię takie paskudne wyniki nie dziwią. Przy chorobie wszystko się wali...Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka