Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam się z wynikiem 89
efekt wczorajszego torta na roczek małej Tosi
bałam się że będzie więcej.
Od wczoraj albo coś mi zaszkodziło albo organizm zaczyna mi się oczyszczać przed porodem. Czop nadal odchodzi, w nocy skurczy nie było, tylko obudziło mnie tak jakby rozciąganie, naciągane kroczaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 08:55
Liwia 04.03.18 godz. 15:30, 3530g, 56cm :-* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanitka710 wrote:AnnaIzabela po prostu Twojej kruszynce dobrze u Ciebie w brzuszku
nawet jakbyś miała czekać do piątku, to zobacz, jeszcze tylko 4 dni! I będziesz tulic swoją córeczkę
Oczywiście jeżeli tym razem zareaguje jakkolwiek na oksytocyneanitka710 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej! Melduję że dziś o 4.20 urodził się nasz synek Tymoteusz. 3310g i 50cm. Jest przecudnym śpiochem, trzeba mu na śpiocha cyca wkładać co nie jest proste z moimi (znowu) płaskimi brodawkami. Zaczęło się wczoraj na imprezie urodzinowej mojej mamy
zaczęły się sączyć wody a potem poszła w ruch oksytocyna.
Cukier godzinę po śniadaniu cukrzycowym (bez insuliny bo diab kazał odstawić i obserwować) 160. Ups. Przed obiadem 108... Ale zjadłam bo głodna byłammam nadzieję że wróci to wszystko do normy...
kamciaelcia, AnnaIzabela, Onna, Kassie, anitka710, trycja lubią tę wiadomość
Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
kazio
ale mnie uradowałaś !!!!
gratuluje ci ogromnie! tak znienacka i tak ekspresowozycze wam sił i zdrówka
a cholera cukrzycą nie zawracaj sobie głowy
mam nadzieję, ze tez skarbeczkiem się nam tu słodkim cioteczkom pochwalisz???Kazio14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cudowne wieści..ja sie sama juz nie moge doczekad odkąd moja przyjaciółka urodzila(w środę) i wysyla cudne zdjecia. gratuluje szczesliwej mamusi:*
Mnie dziewczyny strasznie korcą pierogi ruskie i nie wiem co robic bo się boje o cukier...Zakochana mama2 -
Kazio, jeszcze raz serdecznie gratuluję
Życzę unormowania cukrów i szybkiego powrotu do formy!
U mnie cukier rano 79 ale po śniadaniu 160. Całkowicie z mojej winy doprowadziły do tego bułki z piekarni, którym nie mogłam się oprzeć. A jeszcze mąż zamiast mnie zniechęcić, to dopingował "no zjedz, przecież Ci nie zaszkodzi". A potem nam się urodzi mały pulpecik
Zrobiłam dzisiaj badania moczu i wszystko w normieNajważniejsze, że nie ma białka, bo lekarz podejrzewał początki zatrucia ciążowego. Mam nadzieję, że teraz już spokojnie dotrwamy do końca (chociaż nie obraziłabym się, gdyby nasza Malutka zechciała jednak wyjść troszkę wcześniej
). Jutro wizyta i podejrzymy co tam u naszej córeczki słychać
PS. Czy Was też tak wylogowuje z forum? Za każdym razem, jak chcę coś napisać lub polubić muszę się od nowa logować...Kazio14 lubi tę wiadomość
06.2016 [*] Aniołek 6 tc -
No moje juz we wrzątku..nie wytrzymam:) zobaczymy no..najwyzej to bedzie moj pierwszy i ostatni raz..ale tak naprawdę ruskie chyba sa dla nas optymalne no poza maka która w nich jest...ale jak bedzie dobrze to i ze szpinakiem sobie spróbujęZakochana mama2
-
Kazio, gratulacje! Wytrwałości i powodzenia w karmieniu. Wiele radości,mimo nieprzespanych nocy. Na półśpiocha też wychodzi - próbuj karmić mocno odchylona do tyłu. Młodemu grawitacja będzie pomagać w chwyceniu.
Swoją drogą, musi być z Tymka niezła kluseczka (50/3350).Kazio14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie też wczoraj wylogowywalo.
Jeżeli chodzi o pierogi to najlepiej mi właśnie wchodzą ze szpinakiem i serem, 6-7 szt. A cukier poniżej 120z mięsem cukier ok 130.
Z ruskimi się balam, bo to i maka i ziemniaki więc za dużo szczęścia na raz
Dziewczyny wy się tak nie spieszcie, bo się okaże, że byłam "najstarsza" ciążowo, a wyjdę ostatnia..