Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
edka85 wrote:Może po prostu nie dowierza, że masz tę cukrzycę
-
baranosia wrote:Hehe może ale akurat tego dnia mu powiedziałam że mam włączoną insulinę na noc hehe no nicjest skierowanie więc zrobię nic mnie to nie kosztuje a i tak muszę iść zrobić pozostałe wyniki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo ja przy odstępstwach od diety mam jednak wyrzuty sumienia, pociesza się, że już niedługo, chociaż chodzi za mną kanapka z miodem i myślałam, że po porodzie zjem, a tu położna w szkole Rodzenia mowila, żeby jednak przez pierwszy miesiąc karmienia piersią unikać tych najbardziej alergizujacych produktów, np. Miodu.
-
natalka0887 wrote:Ja ogólnie jem nirmalnir, bez jakiejś diety. Nawet ostatnio słodycze zaczęłam jesc i nie przekraczam 115. Wczoraj zjadłam pół tabliczki czekolady i miałam chyba 105.
Kiedyś zmierzyłam po 15min po zjedzeniu cukierków i ciastek to miałam 106. -
natalka0887 wrote:Ja ogólnie jem nirmalnir, bez jakiejś diety. Nawet ostatnio słodycze zaczęłam jesc i nie przekraczam 115. Wczoraj zjadłam pół tabliczki czekolady i miałam chyba 105.
Kiedyś zmierzyłam po 15min po zjedzeniu cukierków i ciastek to miałam 106. -
hejka dziewczyny, przez przypadek trafił mi w ręce przepis na ocet jabłkowy i w necie zaczęłam czytać o jego właściwościach. podobno bardzo dobrze działa na cukry na czczo i na glikemię poposiłkową.
przed zajściem w ciążę był moment, że razem z mężem go piliśmy czytałam, że w ciąży niby też można, czy któraś próbowała? mnie kusi żeby samemu zrobić taki ocet