Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Może po prostu nie dowierza, że masz tę cukrzycę
-
edka85 wrote:Może po prostu nie dowierza, że masz tę cukrzycę
ale akurat tego dnia mu powiedziałam że mam włączoną insulinę na noc hehe
no nicjest skierowanie więc zrobię nic mnie to nie kosztuje a i tak muszę iść zrobić pozostałe wyniki
-
baranosia wrote:Hehe może
ale akurat tego dnia mu powiedziałam że mam włączoną insulinę na noc hehe
no nicjest skierowanie więc zrobię nic mnie to nie kosztuje a i tak muszę iść zrobić pozostałe wyniki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo ja przy odstępstwach od diety mam jednak wyrzuty sumienia, pociesza się, że już niedługo, chociaż chodzi za mną kanapka z miodem i myślałam, że po porodzie zjem, a tu położna w szkole Rodzenia mowila, żeby jednak przez pierwszy miesiąc karmienia piersią unikać tych najbardziej alergizujacych produktów, np. Miodu.
-
natalka0887 wrote:Ja ogólnie jem nirmalnir, bez jakiejś diety. Nawet ostatnio słodycze zaczęłam jesc i nie przekraczam 115. Wczoraj zjadłam pół tabliczki czekolady i miałam chyba 105.
Kiedyś zmierzyłam po 15min po zjedzeniu cukierków i ciastek to miałam 106. -
natalka0887 wrote:Ja ogólnie jem nirmalnir, bez jakiejś diety. Nawet ostatnio słodycze zaczęłam jesc i nie przekraczam 115. Wczoraj zjadłam pół tabliczki czekolady i miałam chyba 105.
Kiedyś zmierzyłam po 15min po zjedzeniu cukierków i ciastek to miałam 106. -
hejka dziewczyny, przez przypadek trafił mi w ręce przepis na ocet jabłkowy i w necie zaczęłam czytać o jego właściwościach. podobno bardzo dobrze działa na cukry na czczo i na glikemię poposiłkową.
przed zajściem w ciążę był moment, że razem z mężem go piliśmyczytałam, że w ciąży niby też można, czy któraś próbowała? mnie kusi żeby samemu zrobić taki ocet