Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
marzenka06 wrote:ja bm zjadła pierożki z kapustą i grzybkami
))
Mi diabetolog mówiła, że z kapusta i grzybami mogą byc. Kazała tylko nie przesadzić z ilością - tak ze 4 sztuki.
Dziewczyny wasze rękodzieło jest niesamowite. Ja niestety do robótek ręcznych mam dwie lewe ręce...
Zrobilam dzisiaj trochę zamówień. Cały dzień ogladam i przeglądam ubranka
Kupilam trochę na wyprzedażach online:) -
Ajwi może ci późno radzę ale u nas - z racji serduszka - konieczne okazały się bodziaki zapinane z przodu. Rewelacja do lekarza np i nie lubilismy pajacy zakładanych przez głowę -no mała bardziej nie lubiła. Super były leginsy
A ty spodziewasz się córci czy syncia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 19:17
-
No bodziaki zapinane z przodu to podstawa
zakładane przez głowę są masakrą, zapinane na pleckach też słabo się spisują. Jeszcze polecam spodenki ze stopkami, bo skarpetki.się często wpijają i jak maluch.wierzga nogami to spadają
Ajwi wlasnie synuś czy córcia? -
Bodziaki z przodu rozpisane super - ale pi rozmiarze 68 tylko na allegro i tez max do r. 80
Ja wolałam polspiochy niż śpiochy a później na noc tylko pajace, latem mała śmigala tylko w bodziaku , potem do tego rajstopki w razie chłodu. Szybko docenia się wygodę. My rzadko czapki ubieralismy( zima tak). Po kąpieli nigdy - emilka miała dużo włosów . Oliwki nigdy nie używaliśmy ( nie chciałam uzalezniac skóry od natluszczania, ale nie było też z nią problemów )
Ale to moje osobiste doświadczenia -
Dzięki agatia i kamciaelcia
Kupilam niestety ze 3 bodziaki wkładane przez głowę... No ale następne będę brała zapinane z przodu.
Ją spodziewam się chłopaka:)
Już na kilku USG lekarz potwierdzał więc nie będzie chyba niespodzianki. Zresztą od samego początku miałam takie wewętrzne poczucie, że to będzie chłopiec:)
Ją to wszystko kupuje trochę po omacku bo to moje pierwsze dziecko także wiecie:)
W sumie termin mam na maj ale kupuje takie rzeczy też jak np. jakąś jedną cieplejsza bluza i takie tam. Na razie większość biorę na 62 ale na 56 też coś muszę dokupićagatia, kamciaelcia, ksanka lubią tę wiadomość
-
Ajwi pamiętaj tylko złotą zasadę, w którą ja nie wierzyłam
takie maluchy naprawdę ekspresowo rosną i nie trzeba dużo ubranek
mój wielu nie miał na sobie.
Za to pieluch.i chusteczek nigdy za dużo
Kamcia ja też oliwki nie używałam i nie używam.
Jak cukier po pyzach i ogorkach?Ajwi lubi tę wiadomość
-
ja więcej miałam krótkich rekawow, bo na krótki zawsze coś zarzucisz w razie potrzeby. ja mieszkam w bloku wiec i ciepło mamy zimą. Raz córcie przegrzałam, tylko raz
to mnie czegos nauczyło, ze takie dziecko az tak mocno i szybko nie zmarznie i da sie łatwo wyczuć, czy potrzebuje wiecej ciepełka, czy chlodu
agatia, masz wiadomość