Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Ksanka
ja do twojego etapu 38+6 juz w ciąży nie doszłam bo miałam planowane cc w 38+4 i mnie dopiero opuchlizna lapala
ale pomarudzic masz jak najbardziej prawo!
Dorinka, ja musztarde jadam zwykła sarepska i to mi cukru nie podniosło ale inne mam odczucia do ketchupu i nawet nie ryzykowalam (intuicja?)
Ajwi ewa klucze tez jest na allegro
Nawalilam dziś z porami jedzenia. Zamiast o 18 jem o 19 nie miałam czasu a teraz sącze pyszna zupkę z dolewka. Takie małe jedzeniowe świętoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:43
ksanka lubi tę wiadomość
-
ksanka wrote:Co do zakupów to polecam naszsmyk.pl
http://sklep.ewaklucze.pl/
A jeśli chodzi o kosmetyki dla maluszków to sprzedawcę magmaris na alle
A co do polskich producentów to tu masz całą listę
http://www.kupujepolskieprodukty.pl/2013/03/spis-polskich-producentow-odziezy.html?m=1
Dzięki:) -
A mogę wam coś poradzić z innej beczki. Dotyczy szczególnie malutkich naszych coreczek (ja tez chyba będę miała córeczkę )bo one częściej mają dysplazje bioderka. Gdyby ortopeda kazał szeroko pieluchowac na allegro są świetne uszyte do tego pieluszki. Super i przez nas sprawdzone. Córcia miał dysplazje 2 c i na początku bardzo pomoglo ( później juz ortezy )
-
kamciaelcia wrote:Ajwi nawet te kolorowe są szyte z bawełny w Polsce
Na razie do koszyka wsadzilam jednokolorowe bo sporo tańsze...
Podobają mi się ciuszki tej firmy Pinokio ale trochę drogie jak na mój gust dla takiego malenstwa... Ponosi przez chwilę i zaraz pewnie wyrośnie więc biorę takie ubranka typu basic -
Ja po talerzu gulaszowej z 150g makaronu razowego cukier 88. I tak się zastanawiałam, jak by zupę zjeść na I śniadanie z jaglaną albo makaronem. Tylko ile tego wtedy?
Kamcia a jaki miałaś cukier jak jadlas zupę na 2 sniadanie? Z czym jadlaś jako węglowodany?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 20:37
-
No wiem ze keczup to masa cukru ale 5 malutkich kropeczek i taki efekt by byl? Musztarde dijon kupiłam bo wlasnie wyczytalam ze nie ma cukru bo przedtem jadlam czosnkowa. Testowalam dzis budyń czekoladowy z odrobiną slodzika i na mleku sojowym bo balam sie zwyklego. Zjadlam ok 150g. i po godzinie cukier 93
zaspokoilam troche bóla na słodkie ale chyba jeszcze jutro skusze sie na spróbowanie ze zwyklym mlekiem bo jednak sojowe to jakas masakra
agatia lubi tę wiadomość