Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja nie znalazłam tego w biedronce. Moze u mnie nie ma...zatem trzymam się mojego eksperymentu, ale się pomyliłam i nie ma w nim slodu, są jednak drożdże (i pomyślałam o czymś słodkim do nich)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 19:24
-
Ja mam sprawdzony z biedronki ze słoneczkiem ale nie pakowany w woreczku tylko luzem i w TESCO orkiszowy i ten najlepiej sie sprawdza i słonecznikowy. Jak zaeksperymentowałam z żytnim, wieloziarnistym, orkiszowym ale z innej piekarni od razu szybowało, bułki wszystkie odpadają także masakra z pieczywem jak zbliża się godzina jedzenie i znowu ten chleb to aż mnie cofa
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Monilia84 mowisz o chlebku takim kwadratowym jakby wypiekanym w foremce kolo 3zl kosztuje?
Ja sie coraz bardziej upewniam ze moje cukry to wina chleba poniewaz na obiad zjadlam makaron spagetti, mielone mieso z piersi kurczaka, warzywa i sos pomidorowy do ktorego dalam pol paczki sosu do spagetti z knorra i wynik 93 a objadlam sie ze masakra. A przeciez sos z knora ma cukier w skladzie . Zostawilam sobie troche i bede probowac takie danie na sniadanie. Zobaczymy jam sie moje cukry wtedy uksztaltuja -
Tak Dorinka on wygląda jak z formy takiej keksowej i chyba jakos tak kosztuje, musisz na sobie potestować parę chlebów to wtedy się okaże co możesz a co nie
Ale powiem Ci że czasem jest tak że mi nawet po tym chlebie cukier skacze, nawet ostatnio sobie kupiłam szynkę gotowaną drobiową drogą i mam wysoki cukier po niej
-
Kupilam sobie dzis przed chwila inny na przetestowanie wiec zobaczymy co wyjdzie po kolacji. Jest jeszcze jedna opcja. Poniewaz makaron pelnoziarnisty jak widac jak najbardziej mi sluzy a moja tesciowa piecze swoj wlasny chleb tylko z maki pelnoziarnistej i bez cukru wiec bede musiala jeszcze na tym jej chlebie przetestowac
-
Hej jestem, ale padam ze zmęczenia.
USG okprzezierność prawidłowa, kości nosowe widoczne, serduszko trochę wolno biło bo 156, ale lekarz powiedział, że jest to wartość prawidłowa, gdy dzidziol śpi
płeć nieznana
Pappa pobrane i za tydzień wyniki. Jeszcze z moją ginką pogadałam bo akurat była w klinice.
Poszłam potem zjeść obiadek i zgrzeszylamzjadłam zupę kalafiorową ze słodką śmietanką, gulasz z kaszą gryczaną i.surówką z ogórków konserwowoych i kukurydzy. Po 30 min cukier 123, po.godzinie 75. Jednak często u mnie skacze po 30 min.
ksanka lubi tę wiadomość
-
dorinka
ja jem sosy z torebki, nie tyle co kiedyś, ale 2-3 łyzki zawsze. A co do sosu do spagetti z knorra jest nowa seria(naturalna)ma cukier, ale po z mieskiem mielonym wieprzowym cukry super. trzeba próbowac. ja jadłam kasze owsiana i raz zmieniłam na jeczmienna perłowa, po tej drugiej cukier 90, 89, 80, 84!!!mierzyłam i mierzyłam, bo pekałam po kaszy, sosie i zeberkach. -
Pytałam wczoraj o te 30 min po owocach(w sensie ze po nich tak szybko mi rośnie ). Spokojnie mi powiedziała ze mam mierzyć po godzinie wysrodkowujac czas. Bo też jej powiedziałam ze zwolniłam tempo jedzenia do mojego własnego bo starałam się jeść 15 min. A to mu nie służy. I na śniadanie pierwsze kromke z kabanosami i rzodkiewkami jadłam 20 min
A co do golabkow. Ryż brązowy je zepsujes w kupnych na pewno jest więcej ryżu niż mięsa. Ale mi się chce golabkow. Jutro mam wyjazd do Gorzowa wiec najszybciej w piątek zrobię. ..
-
Agatia gratuluje super wieści
Ja mam juz pierwsze przekroczenie po kolacji 129ale zjadlam 2 kromki z szynka, śledzia w smietanie, pomidor i ogorek i sie polozyłam i chyba cos sie nie udalo
Moglam nie dokladac tego sledzie
Szkoda ze pogoda do dupy bo wiecej bym sie poruszala i moze by niższy był cukier
Oj ten cholerny cukier
agatia lubi tę wiadomość