Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Zabuszka,
A Ty na pewno masz jakąś cukrzycę?
U mnie w domu lezy mleczna czekolada i dzisiaj na podreperowanie nastroju tak mnie kusi... Ojej...
Tesciowa przyniosła syńciowi zupyna dwa dni
A ja czekam na walowke od mojej mamy
Zaraz zamówie jakieś koszule na porodowke przez allegro...
Biere najtańsze bo pewnie i tak pójdą na zmarnowanie... Zresztą ja wole pidżamy...
-
Za wczesnie sie pochwalilam cukrami. Jestem juz strasznie zniechecona ta dieta. Im dluzej na niej jestem tym bardziej jej nie rozumiem i mam dosc. Dzien w dzien jem to samo. Kanapka, masło, wędlina, pomidor, ogórek kiszony. Dzis mierzylam sie 3x po takiej kanapce: I - 91, II - 94, III - 118. Nosz kur...WTF? Chleb ma taka sama wage praktycznie, dodatki podobna ilość. Ja wiem ze nie ma przekroczenia no ale takie rozbieżności? I zeby I sniadanie wychodziło lepiej a kazdy kolejny posiłek coraz gorzej.
-
żabka04 wrote:dziewczyny dziś mi się chce słodkiego!!!!!!!
czym gębe zapchac żeby nie było cukrów????
Zjadłam obiad jajko sadzone , frytki malutka garstka z piekarnika i warzywa na parze:-)
2 łyzeczki gorzkiego kakao
1 łyzeczka ksylitolu
mleko
do miseczki wsypujesz ksylitol i kakao, a mleka dolewasz po troszku, aż się zrobi gęsty krem. Ja miałam po godzinie 115 ale ja mam dość wysokie cukry więc myślę że u Ciebie powinno być lepiej ;]żabka04, kamciaelcia, ninciaa172, Dorinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny szukałam Berliso mleczne ale znalazła czekoladowe,waniliowe i malinowe zrezygnowałam. Poszukam jeszcze po innych sklepach.
Kupiłam za to kaszle smakije śmietankowa ale słodka fuuuu ale pyszna już zapomniałam jak smakuje i zagryzlam ja pół grejpfrutem. Wynik za godzinę
Zapomniałam czekolady gorzkiej z żurawina kupić
W szafie mam jakąś zwykła gorzka bleeeeee
A tak wogole to można tak dużo grejpfruta w ciąży jeść?????
A i kupiłam dwie śliwki takie czerwone ale to już jutro wypróbuje:-)
-
nick nieaktualnyNie u mnie takiego sklepu.
Spoko zajdę do Auchan nie pali się teraz Domili dała przepis na nuttelle swojska hihihi to będę się rozkoszować.
Ale to już jutro bo muszę kupić kstylionem.
Kupiłam dziś 150 stewi bo nie było kstylionu i dałam większość do sernika zostawiłam sobie do kawy żeby rano poslodzic.
Domili dzięki Ci dobra kobieto!Mam nadzieję że to dobre hihi
domi05 lubi tę wiadomość