Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jezeli mi nie pomoże to napewno bede szukac pomocy gdzie indziej. Nie po to chodze do specjalisty zeby sie samemu w domu meczyc z czyms na czym sie nie znam.
U nas okoliczne szpitale to na byle co klada na oddzial. Kiedys znajoma pielgniarka wprost mojej koleżance powiedziała ze nie maja wyjscia bo tak to nie dostaja konkretnej kasy za pacjenta. U mnie podobno jeden dzien na patologii ciazy to zwrot dla szpitala ok 280zl. Ja lezac w ciazy jedynym lekiem jaki dostawalam byl magnez na skurcze a duphaston musialam mieć swoj bo akurat na stanie nie bylo. A ze trafilam na oddzial w nocy to nie miałam ze soba wody wiec pielęgniarka z łaską przyniosla mi do popicia magnezu....kieliszek plastikowy wodyJedzenie wiadomo jakie wiec koszty utrzymania pacjenta male a jakie zyski. To hotel 5 gwiazdek taniej wychodzi
-
nick nieaktualny
-
mappi wrote:Kamcia naprawdę szok.....myślałam że chociaż grubość na usg była widoczna
Nikt przecież nie mierzy długości pepowinyusg to tylko podgląd i nie wszystko widać. Nawet pomiary są orientacyjne i zależne od precyzji lekarza (ortopeda ma bioderku emilki to udowadnial ) ale cieszmy się ze usg istnieje
mappi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja w ciąży z synkiem leżałam w szpitalu prawie 4 mc, było ciężko, ale z ubezpieczebia dostałam kasy na solidną wyprawkę bo mam.płacone za każdy dzień pobytu. Uzbierało się na badania genetyczne do USA.
Domi może lepiej jeść owsiankę na śniadanie, bo owoce po 16 już nie zawsze służą. Albo płatki orkiszowe, one mniej podnoszą niż owsiane. -
Kamcia ja znalazłam w necie, jak miał 6 mc. Wzięłam skierowanie od rodzinngo do por. specjalistycznej, którą też znalazłam w necie. Ani rodzinna ani neurolog się nie znają. Szkoda gadać. U nas w kraju mało kto się zna, a najgorsze, że mało kto doczyta...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 22:38
-
Witam się rana, ale pięknie słońce świeci
cudna pogoda.
Zaraz lecę z młodym do przychodni, a potem ginka. Napiszę później, jak się z tym kotłem ogarnę
Tak Marzenka przebarwienia.
Rudzina jak tam?
Asioczku bo nie wiem czy wczoraj Ci gratulowalam udanej wizyty. Cc się nie martw, jak mus to mus, ale może jeszcze będzie fikolek
Dorinko mam nadzieję, że dostaniesz się do diab.
Domi jak tam na czczo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 06:41