Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
ahh i u mnie właśnie dziś moje belriso odpadło... 122 dziś po nim a cały czas się ruszałam... ale jakie to wszystko dziwne... z początkiem tygodnia zjadłam riso waniliowe i było poniżej 100 a leżałam cały czas a teraz po moim mlecznym belriso zaczęło wywalać...
-
to prawda, cukrzycy nikt nie zrobumie... ale to już drugi raz, więc więcej nie będę chyba próbować
Co teraz jeść... mąż się zajada domowymi fryteczkami z oleju, mi się już nwet frytki objadły... robię się głodna a jak pomyślę że pora kolacji to mi niedobrze.... -
Domi ja na kolację jem to, co na obiad. Bi chleb mi nie służy zupełnie. Zjadłam łososia pieczonego, sałatkę i makaron razowy z białym serem.
Domi mi.po belriso też raz wywaliło, a potem już nie. Może gorszy dzień, albo coś.
Żabko zazdroszczę wynikuja jak zjadłam 2 kr żytnie i 1 białą na kolację, to miałam cukier 139.
-
Też mnie zatkało. ..ja pchalabym się mimo wszystko do diab nawet gdybym miała usłyszeć że mi niepotrzebny. ..a nie kombinować żeby do niego nie trafić. ..bo niektóre lab zawyzaja wyniki i lepiej krzywa powtórzyć w innym. ..i ja noc zjeść ogórki
tamta miała na czczo 96 i podaje ze są nowe normy do 120)
-
nick nieaktualnyCo wy gadacie?
Gdzie ey to wyczytalyscie?????
Ładnie ale mi to sposób na obejście krzywej.
No cóż sobie i dziecku krzywdę robią życzę im powodzenia.
Ja wolę chodzić do diablo być pod opieką kluc się codziennie i mierzyć a w razie czego podam sobie insuline dla bezpieczeństwa przede wszystkim dziecka.
Ahhhhh
Brak słów chyba nie rozumieją pojęcia cukrzyca ciążowa i nie wiedzą czym to grozi.