Cukrzyca ciążowa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam z ip
oczywiście trafiłam na lekarza gbura do którego zaczynałam chodzić... wrrr...
KTG w porządku, nikt o zapisie więcej nic nie mówił, mąż w trakcie dojrzał i odczytał że skurcze się pisały do 20 a tętno małego 140-150, szyjka też ok, a jak zapytałam go skąd te bóle to powiedział że lekarz w przychodni stwierdzi... (pytał kiedy wizyta więc powiedziałam że w środę) gbur jeden...
Jedyną miłą osobą była położna, zaleciła ciepłą kąpiel do odprężenia i zapowiedziała mi że urodzę za 2 tygodnie ;p Ciekawe czy ma racjęPonoć dwa tygodnie wcześniej organizm tak sam się zaczyna przygotowywać, zobaczymy czy ma rację
Jutro poleżę a w środę do lekarza
-
U mnie dziś cukry niskie poza grysikiem 121, i nie wiem jak po bananie na podwieczorek bo zjadłam go w drodze na ip i nie mierzyłam. Po śniadaniu 96, po pomidorowej z ryżem + jabłko + 2 kostki gorzkiej czekolady 98 i po obiedzie 96. Wróciłam ze szpitala i zjadłam dwie kromki białego chleba z masłem, plasterkiem szynki i ogórkiem i niech jest cukier jaki sobie chce...
Mappi, my też mamy zamówiony wózek Camarelo ale Sirion. Co prawda nie widzieliśmy tego modelu, ale parametrami zgadza się z Carrera czy CarmeloAjwi, Dorinka, mappi lubią tę wiadomość
-
Mappi ja mogę polecić Ci xlandera move, ale tylko spacerowke bo gondolę dopiero będę kupować
spacerówka jest lux.
Miałam jeszcze mutsy transporter, gondola mała, ale spokojnie służyła przez 7 mc, ale spacerówka do bani. Koleżanka ma mutsy evo i fajna i.gondola i spacerówka (nowsza ulepszona wersja).
Zjadłam 4 gołąbki, ale mi się chciałoa teraz na kolację zjadłam gołąbka, kaszę i dwa kiwi. Niby owoce do 16, ale nie mogłam się oprzeć. Teraz mnie piecze język
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 19:36
mappi lubi tę wiadomość
-
Domi dobrze ze wszystko ok
Ja po pomidorowej 126 a ty tu piszesz ze jeszcze jablko i czekolade dojadlas i taki niski cukier
Az oczy otworzylam a moj sie mnie pyta co tam w tym telefonie zobaczylam ze takiego wytrzeszczu dostalamdomi05 lubi tę wiadomość
-
Kamcia, my długo chcieliśmy Carmelę, więc też chyba z 2014r. ale jakoś kolor Siriona nas olśnił
Agatia obypowiedziała że organizm sam sobie termin wyznacza i dwa tygodnie wcześniej się tak do niego przygotowuje
okaże się czy miała rację
Mam nadzieję
-
Dorinka wrote:Domi dobrze ze wszystko ok
Ja po pomidorowej 126 a ty tu piszesz ze jeszcze jablko i czekolade dojadlas i taki niski cukier
Az oczy otworzylam a moj sie mnie pyta co tam w tym telefonie zobaczylam ze takiego wytrzeszczu dostalamDorinka lubi tę wiadomość
-
Kamcia Si-7, ten:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/adae92778013.jpg
przygodę z wózkami zaczęliśmy od wybrania Carmeli żakardowej granatowej, chyba CR27, później zobaczyłam na ulicy bebetto torino i się zakochałam, ale jak w sklepie próbowałam powozić wydawał się mocno sztywny, mężowi średnio się podobał, no i przejrzałam katalog Camarelo i jak zobaczyłem tego Siriona to wiedziałam że chcę tego. Jeszcze dwa inne podobne kolory mi się podobały ale dałam mężowi podjąć ostateczną decyzjęJemu na szczęście też się spodobał od razu
Rudzina, Ajwi lubią tę wiadomość
-
Spacerówka w Camarelo jest świetna. Raz że duża, a dwa można budką zakryć całą spacerówkę co będzie super na zimę.
Tu jest fajnie pokazana spacerówka Sirion jakbyś Mappi chciała zerknąć:
http://testujacarodzina.blogspot.com/2016/02/wersja-spacerowa-wozka-camarelo-sirion.html -
Domi jest śliczny. Ja się bałam jasnego koloru. Ale kupiliśmy szary (ten jasny )i absolutnie się nie budzil. Dziś oglądałam spacerowkę i zdecydowanie nie musze prac.
Ja wózkami to jedynie poruszyłam się po sklepach. Ostatnio pozwoliłam sobie pobujac wózkiem sąsiadki. ..nasz to do niego rewelacja :)wysoki, mięciutki. Będziecie na pewno zadowoleni
Spacerówka bardzo duża . Na te parametry zwracaliśmy bardzo uwagę. Jedynie powiedziałabym ze u nas pałąk ciut za nisko. Albo inaczej napiszę - mógłby być wyżej ale u nas jeszcze nie przeszkadzało to. A budka nie tyle od wiatru co nie raz od słońca na działce chroniłaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 20:06
domi05 lubi tę wiadomość
-
http://www.bangla.pl/opinie/p1269/mutsy-wozek-4rider-4rider-single-spoke-next
Marzenka tu masz opinię i wózku, ja często korzystam z tej strony
Na pewno rider ma spacerówke przekladaną przodem i tyłem. Ale chyba jest ona kiepska, tak jak w transporterze, bez wentylacji, z dość małą budka. No i wózek ma mały kosz na zakupy.
Ładny ten Camarelo